Ποιός είναι;
  • Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Έχει μεγαλώσει και κατοικεί στην περιοχή της Αμφιθέας.
  • Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας (2009) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου M.Sc. in Risk Management ( Διαχείριση Κινδύνου) από το University of Southampton της Αγγλίας. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει, μεταξύ άλλων, μαθήματα Ευρωπαϊκού Δικαίου, Διεθνών Σχέσεων, Marketing και Μεταφορών, στα Πανεπιστήμια Karl Franzens Universitat στο Graz της Αυστρίας και EM Normandie στη Νορμανδία της Γαλλίας. Συμμετείχε σε συνέδρια του ΟΗΕ στη Χάγη Ολλανδίας (Model United Nations).

  • Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά.
  • Εργάζεται ως Αναλυτής Λειτουργικού Κινδύνου, σε πολυεθνική Χρηματοοικονομική εταιρία. Εργάστηκε στο παρελθόν σε εταιρία Συμβούλων, με εξειδίκευση στη διαχείριση Ευρωπαϊκών Αναπτυξιακών Προγραμμάτων. Από το έτος 2011 είναι εξωτερικός συνεργάτης της ΕΛ.ΣΤΑΤ. και από το 2013 διδάσκει ως Εκπαιδευτής ενηλίκων, τις  “θεματικές ενότητες της Οικονομίας και της Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας”, στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης των Νοτίων Προαστίων Αττικής.
  • Ενδιαφέρεται για θέματα οδικής ασφάλειας και είναι ενεργός εθελοντής στο Ι.Ο.ΑΣ Πάνος Μυλωνάς. Είναι χειμερινός κολυμβητής και ασχολείται με την πεζοπορία και το σκάκι.
  • Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
  • Από τον Φεβρουάριο του 2013 είναι Αν. Μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου (Δ.Α.Κ.) Παλαιού Φαλήρου.
  • Έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις υπηρετώντας στο Πεζικό.
  • Είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για δεύτερη φορά.

Λίγα Λόγια…

Στις μέρες μας βιώνουμε δυο σοβαρές κρίσεις. Η μια είναι η οικονομική. Η άλλη όμως, η πιο σοβαρή, είναι η κρίση αξιών. Έννοιες όπως δικαιοσύνη, ισότητα, τιμιότητα, διαφάνεια τείνουν να απαξιωθούν. Σκάνδαλα και ανομίες ετών μετέτρεψαν τις εκλογές σε ρουτίνα, την πολιτική σε business. Είναι η κρίση αξιών που αποθαρρύνει τους πολίτες από τη συμμετοχή. Τη συμμετοχή στην κοινωνία την οποία ζούμε, δημιουργούμε και είμαστε μέλη.

A-opsi

Η συμμετοχή νέων ανθρώπων στα κοινά με φρέσκιες ιδέες, όρεξη για εργασία και προσφορά με ανιδιοτέλεια αποτελεί την απάντηση στην κρίση αυτή. Είναι η νέα γενιά που καλείται να σηκώσει το βάρος μιας καινούργιας αρχής.

Για αυτό το λόγο είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ “Μαζί για το ΦΑΛΗΡΟ”. Για να δώσω τη δική μου μάχη, με όπλα τις αξίες και τα ιδανικά που έχουν οι νέοι άνθρωποι. Γιατί η θέση μας δεν είναι στον καναπέ.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου ώστε να μπορέσει μια νέα φωνή, άφθαρτη και με ισχυρή βούληση να ακουστεί και να συμβάλλει στα κοινά. Γιατί μόνο με πρωτοβουλίες και πράξεις μπορεί να επέλθει πραγματική ΑΛΛΑΓΗ. Σας καλώ, σε μια κοινωνία ποσότητας, να αναζητήσουμε την ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

B-opsi-1

 

http://mazigiatofaliro.com/