Επεισόδιο στη Βουλή με τον γιο του Μπαλτάκου - εισέβαλε βρίζοντας στα γραφεία της ΧΑ.

Σκηνές που δεν συνάδουν προς τους κοινοβουλευτικούς κανόνες συμπεριφοράς εκτυλίχθηκαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον γιο του γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.

Σύμφωνα με τα “Νέα”, ενδεικτικό του κλίματος που έχει προκληθεί από τη δημοσιοποίηση από μέρους του Ηλία Κασιδιάρη της επίμαχης βιντεοσκοπημένης συνομιλίας που εκθέτει τον Τάκη Μπαλτάκο, ο γιος του τελευταίου που υπηρετεί στα ΟΥΚ, εισέβαλε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή βρίζοντας και απειλώντας.

Όπως αναφέρουν κοινοβουλευτικοί συντάκτες, ο υιός Μπαλτάκος φέρεται να χαστούκισε τον Μιχάλη Αρβανίτη και γρονθοκόπησε τον Νίκο Κούζηλο.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα έγιναν γνωστά ο υιός Μπαλτάκος κλότσησε και τον βουλευτή της ΧΑ, Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Για να λήξει το επεισόδιο χρειάστηκε επέμβαση της αστυνομίας, αλλά και του πατέρα του.

Ο υιός Μπαλτάκου τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Λιμενικό.

Αυτόπτης μάρτυρας στο επεισόδιο μεταξύ του γιου του Τάκη Μπαλτάκου και βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη βουλή, ήταν ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Όπως είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για το πρωτοφανές επεισόδιο και για σκηνές φαρ-ουεστ που δεν τις βλέπουμε “ούτε στις χειρότερες στιγμές του χουλιγκανισμού στα γήπεδα”. Σημείωσε μάλιστα ότι παρότι δεν είδε την έναρξη του επεισοδίου είναι έτοιμος να συνδράμει στην έρευνα της υπόθεσης.

source: Τα Νέα, http://news247.gr