Χρονικό Κινητοποιήσεων 
για να μην κλείσει το 18ο Δημοτικό Σχολείο (συγχώνευση του με το 3ο Δημοτικό Σχολείο) και απαίτηση να αποπερατωθούν οι εργασίες ολοκλήρωσης της κατασκευής του διδακτηρίου του 18ου Δημοτικού Σχολείου που έχουν σταματήσει εδώ και χρόνια.
Την Τρίτη 20 Μάη  έγινε κοινή συνέλευση, συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Συλλόγων Γονέων  του 3ου  και 18ου Δημοτικών Σχολείων, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και του Συλλόγου δασκάλων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ψηφίστηκε κείμενο διαμαρτυρίας και οι Σύλλογοι Γονέων την Πέμπτη 22 Μαΐου πραγματοποίησαν στην έναρξη του σχολείου, συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολικό κλείσιμο της Λεωφόρου Παπανδρέου στην Α. Γλυφάδα.
Την Κυριακή 25 Μάη οι Σύλλογοι Γονέων προχώρησαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Σχολείο που είχε οριστεί ως εκλογικό κέντρο, με κυρίαρχο αίτημα όχι μόνο την ανατροπή της απόφασης για συγχώνευση του 18ου  Δημοτικού με το 3ο Δημοτικό αλλά και την ολοκλήρωση αποπεράτωσης του σχολείου του 18ου Δημοτικού και συγκεντρώθηκαν πάνω από 500 υπογραφές.

Συνεχίζουμε, την Τετάρτη 4/6/14 στις 7μ.μ. θα πραγματοποιηθεί νέα Συνέλευση – Συγκέντρωση των Γονέων των 3ου και 18ου  Δημοτικών Σχολείων με την συμπαράσταση  της Ένωσης Συλλόγων Γλυφάδας και έχουν καλεστεί εκπρόσωπος της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων, οι επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων Γλυφάδας και οι Βουλευτές των  κομμάτων και θα αποφασιστούν οι επόμενες ενέργειές μας.

source: http://syrizaglyfadas.blogspot.gr/