Υποψηφιότητες, συγκεντρώσεις, ομιλίες, υποσχέσεις, εκτιμήσεις, 

δημοσκοπήσεις, φιλίες, συμπάθειες – αλλά και αντιπάθειες.

Κι όμως, τα παραπάνω καθόλου δεν μέτρησαν στο αφιέρωμα που ετοίμασε το astrology.gr για τις εκλογές της Κυριακής! Η ανάλυση και η παρουσίαση των υποψηφίων έγινε με βάση τους αστρολογικούς τους χάρτες – δηλαδή με τα προσωπικά τους στοιχεία που είναι γνωστά (ημερομηνία και τόπος γέννησής τους).

Πριν πας να ψηφίσεις, διάβασε ένα μίνι αστρολογικό προφίλ και δες ποιούς από τους υποψήφιους στις μεγάλες πόλεις μοιάζουν να ευνοούν τ’ άστρα.

Διάβασε επίσης και πιο χιουμοριστικά θέματα  κι επειδή τις μέρες αυτές η εκλογική μας θεματολογία αυξάνεται καθημερινά, μην ξεχάσεις να ξαναεπισκεφτείς τη σελίδα αυτή και να διαβάσεις ακόμα περισσότερα άρθρα!

Εκλογές 2014: Οι 12 αναποφάσιστοι του ζωδιακού!

ekloges14 anapofasistoiΜε ποιά κριτήρια αποφασίζουν οι ψηφοφόροι της τελευταίας στιγμής (που κρίνουν, συχνά, και το αποτέλεσμα); Οι αναλυτές αξιολογούν την συμπεριφορά των αναποφάσιστων με βάση την πειστικότητα των επιχειρημάτων των υποψηφίων, ωστόσο τα αστρολογικά κριτήρια είναι εντελώς διαφορετικά. Διάβασε εδώ τι μπορεί να επηρεάσει έναν αναποφάσιστο ψηφοφόρο, ανάλογα με το ζώδιο του.

 

 

 

 

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη των Αθηνών

ekloges 2014 athinaΠραγματική μάχη αναμένεται να γίνει την πρώτη Κυριακή στον Δήμο Αθηναίων, αφού κανείς από τους υποψηφίους Δημάρχους δεν δείχνει να έχει την απόλυτη υπεροχή αστρολογικά.

Ο Γιάννης Ριζόπουλος γράφει και για την «ποιότητα» των ζωδίων στα οποία ανήκουν οι 5 βασικοί διεκδικητές της δημαρχίας: έχουμε δύο «παρορμητικούς» (έναν Καρκίνο κι έναν Κριό), δύο «σταθερούς» (έναν Λέοντα κι έναν Σκορπιό), ο δε πέμπτος «μεταβλητός» (ένας Τοξότης), όπως θα δούμε παίζει… μόνος του! Διάβασε την ανάλυση εδώ.

 

 

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη του Πειραιά

Astrology ekloges Peiraias allΟι δημοσκοπήσεις θέλουν τον νυν Δήμαρχο της πόλης να προηγείται με σημαντική διαφορά των ανθυποψήφιών του, ωστόσο φαίνεται ότι η κάλπη μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, ως προς τον τελικό νικητή.

Πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η ανατροπή; Διάβασε εδώ.

 

Δημοτικές εκλογές 2014: Η μάχη της Θεσσαλονίκης

Astrology ekloges thesalonikiΣτην συμπρωτεύουσα οι ενδείξεις είναι πιο σαφείς, και συμφωνούν με τις δημοσκοπήσεις που θέλουν το Δίδυμο με Ωροσκόπο στους Διδύμους, Γιάννη Μπουτάρη, να προηγείται με μεγάλη διαφορά του θεωρούμενου ως σημαντικότερου αντιπάλου του, Σταύρου Καλαφάτη. Διάβασε όλο το άρθρο εδώ.

 

 

 

Μπέλλα Κυδωνάκη: Το αστρολογικό προφίλ του Άρη Σπηλιωτόπουλου

Astrology ekloges Aris SpilitopoulosΗ Μπέλλα Κυδωνάκη βρήκε την ακριβή ημερομηνία και ώρα γέννησης του Άρη Σπηλιωτόπουλου και κάνει μια αστρολογική εκτίμηση με βάση τις δυνατότητες του ωροσκοπίου του. Διάβασέ την εδώ.

 

 

 

 

Τα SOS της εβδομάδας, από 16/5 έως 22/5

sos eklogonΤι λένε τα άστρα, γενικά, για τις ημέρες των εκλογών;

Το παιχνίδι των εντυπώσεων καλά κρατεί και καλό είναι να μην «τσιμπάς» σε φαντεζί λεπτομέρειες αλλά να κοιτάς την ουσία”. Στην Ελλάδα των προβλημάτων, οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι «απελευθερωτικές», εκείνο όμως που θα μετρήσει είναι το τι θα γίνει στην συνέχεια. Η Αφροδίτη και ο Ερμής πάντως είναι υπέρ της ομοψυχίας και των συνεργασιών κι όσο περνά από το χέρι τους θα το… παλέψουν!
Διάβασε εδώ τι άλλο σε… περιμένει.

 

Φυσικά, σε μια σειρά άρθρων εκλογικής θεματολογίας δεν χωράνε μόνο “σοβαρές” αναλύσεις και εκτιμήσεις.

 

Εκλογές 2014: Θυμήσου! Πόσα σου έταζαν, θυμήσου…

10253767 712914815416498 6677628782649799708 n

“Εκλογικό ντελίριο! Ανατριχιάζω όταν μου λένε ότι κρατάω το μέλλον της χώρας στα χέρια μου” γράφει η Stazomeli. Διάβασε το άρθρο εδώ.

 

Εκλογές 2014: Ποιόν πλανήτη θα ψήφιζες;

planites psifosΤι θα μας έταζαν οι πλανήτες αν ήταν υποψήφιοι στις εκλογές; Διάβασε εδώ ποιός πλανήτης έχει …κληρονομικό χάρισμα και ποιός αποκλείεται να πράξει όσα μας τάξει!

Και μην ξεχάσεις να ξαναέρθεις στο αφιέρωμα αυτό – θα έχουμε κι άλλα updates!