Για πρωτάθλημα-"καρναβάλι" και σύστημα που ελέγχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης

κάνει λόγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω αιχμηρής ανακοίνωσης με αφορμή τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη.“Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης”, αναφέρει μεταξύ άλλων. Super BALL με σχόλια και ρεπορτάζ από το ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

“Το καρναβάλι “Superleague 2014″ έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.

Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος  εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα.

Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.

Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.

Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση.

Ήμαστε, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.

ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος”.

*** Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Super BALL με σχόλια και ρεπορτάζ από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ.

source: http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/paok/elegxei-to-susthma-o-marinakhs.2693059.html