Κουκουλοφόροι με ρόπαλα και σιδηρολοστούς έγραψαν συνθήματα
και προκάλεσαν υλικές ζημιές στο γραφείο υποψήφιου δημάρχου της Χρυσής Αυγής.
Ομάδα ένοπλων κουκουλοφόρων με ρόπαλα και σιδηρολοστούς επιτέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Γλυφάδα». Οι δράστες έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και προκάλεσαν υλικές ζημιές στο γραφείο του υποψήφιου δημάρχου της περιοχής Σωτηρίου Βοργιά.
Η ανακοίνωση του κόμματος υποστηρίζει πως υπήρξαν τραυματίες που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να προκύψει κάτι σοβαρό για την υγεία τους και πως πρόκειται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.
«Οι τρομοκράτες έφυγαν σαν κύριοι, δεν έγινε καμία προσαγωγή, ούτε και η παραμικρή έρευνα για τον εντοπισμό τους. Το κράτος του Σαμαρά και του Δένδια χειροκροτά το αριστερό παρακράτος για πολλοστή φορά»,
σημειώνει η Χρυσή Αυγή.
efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
http://www.efsyn.gr