Το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών της 18 Μάη,
όπου έγινε και η πραγματική καταμέτρηση της δύναμης των παρατάξεων, κρίνονται θετικά για τη «Λαϊκή Συσπείρωση Γλυφάδας» και το ΚΚΕ, αφού η παράταξή μας αύξησε σε σημαντικό βαθμό τόσο τα ποσοστά της όσο και τον απόλυτο αριθμό ψήφων σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου  του 2012.
Όσον αφορά τη στάση μας στο 2ο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στις 25 του Μάη, όπου δεν υπάρχει υποψήφιος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» όπως σε Πάτρα, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Ικαρία,  θα επαναλάβω την απάντησή μου σε σχετικό ερώτημα που μου θέσατε πριν από τις εκλογές.  Δεν κάνουμε επιλογή μεταξύ διαχειριστών του καπιταλιστικού συστήματος και του ευρωμονόδρομου, ούτε μπαίνουμε στη λογική του μικρότερου κακού. Ψηφίζουμε λευκό ή άκυρο.
Στις ευρωεκλογές της 25 του Μάη καλούμε το λαό της Γλυφάδας  να ενισχύσει αποφασιστικά το ΚΚΕ για να δυναμώσει η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα και τα μνημόνια διαρκείας που επιβάλλει η ΕΕ και οι δυνάμεις που την στηρίζουν. Για να γίνει ένα βήμα στην αλλαγή του συσχετισμού των δυνάμεων υπέρ της εργατικής τάξης, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων στο δρόμο της κοινωνικής και πολιτικής ανατροπής.
 logo-sispeirosi
Σταύρος ΤΑΣΣΟΣ