Η Φωτεινή Πιπιλή…
ξαναχτυπάει και αυτή τη φορά ρίχνει τα βέλη της στις γυναίκες που κυκλοφορούν εντός του κοινοβουλίου και κρατούν… μαϊμού τσάντες.
Ως άλλη «αστυνομία μόδας» η βουλευτής της ΝΔ δεν χαρίζεται σε καμία από τις συναδέρφους της. Μιλώντας στο Βήμα Fm λέει χαρακτηριστικά: «Είναι αληθινή και δερμάτινη η δική μου τσάντα. Άλλες φοράνε μαϊμούδες… Πολλές βουλευτίνες κυκλοφορούν με μαϊμούδες, πάρα πολλές! Το τι μαϊμού κυκλοφορεί στη Βουλή».
Και συνεχίζει την κριτική της:
«Κοίτα να δεις τώρα κατινιά: αφού δεν μπορείς να την πάρεις τη ρημάδα την αυθεντική – που την πήραμε εμείς όταν μπορούσαμε – πάρε μια τσάντα του ελληνικού εμπορίου, που κυκλοφορούν πολλές καλές. Γιατί φωνάζει, σκούζει ότι είναι μαϊμού! Γυαλιά δεν έχω προσέξει, αλλά για εμάς τις έμπειρες, η τσάντα φαίνεται».
source: http://arouraios.gr/