Θερινό Πρόγραμμα - Έναρξη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών, παίζει σημαντικό ρόλο στη στήριξη της οικογένειας. Παρέχει στην εργαζόμενη μητέρα κυρίως, την δυνατότητα εκμετάλλευσης του χρόνου που της είναι απαραίτητος για την κάλυψη των οικογενειακών της υποχρεώσεων, απασχολώντας με ασφάλεια και δημιουργικό τρόπο τα παιδιά της.

Το Κ.Δ.Α.Π. είναι ένας κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος, όπου τα παιδιά μπορούν να συναντήσουν φίλους και να επικοινωνήσουν μαζί τους μέσα από την κοινή εμπειρία της δημιουργίας σε κλίμα ελευθερίας και ασφάλειας χωρίς ανταγωνισμούς και σκοπιμότητες.

 

Το πνεύμα και η πρακτική του Κ.Δ.Α.Π. είναι να μαθαίνει το παιδί παίζοντας και να κοινωνικοποιείται μέσω της συμμετοχής του στην ομάδα. Στόχος μας δεν είναι τόσο η μετάδοση γνώσεων ούτε η επιβολή αισθητικής άποψης, όσο η προσφορά πλούτου ερεθισμάτων που θα πυροδοτήσουν τη δημιουργική διάθεση των παιδιών. Η διαδικασία της απασχόλησης έχει πάντα τη μορφή παιχνιδιού και όχι μαθήματος.

 

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών φιλοξενεί παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών.

 

Το θερινό πρόγραμμα ξεκινά την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014.

 

Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, το Κ.Δ.Α.Π. θα λειτουργεί πρωινές ώρες (9πμ-3μμ) και θα απασχολεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ σε καθημερινή βάση τα εγγεγραμμένα παιδιά.

 

Τα παιδιά που μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να έχουν μητέρες αυτοαπασχολούμενες, εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα, άνεργες, πολύτεκνες ή με αναπηρία.

 

Παράλληλα πραγματοποιούνται εγγραφές για την εξασφάλιση δωρεάν θέσεων, με δική σας επιλογή ημερών και ωρών συμμετοχής στις δραστηριότητες, για την χειμερινή εκπαιδευτική περίοδο 2014-2015.

 

Αριθμός θέσεων περιορισμένος.

 

Οι εγγραφές, αλλά και η συμμετοχή στις δραστηριότητες είναι δωρεάν!

 

Σας περιμένουμε για περισσότερες πληροφορίες στο χώρο του Κέντρου μας.

 

Κ.Δ.Α.Π. 
Β. Ηπείρου 61 & Δαρδανελλιών, Α. Γλυφάδα.
Τηλέφωνο: 210.96.03.043.

LOGO