Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γραμμής Ζωής απαιτεί από τον Μάρκο Σεφερλή να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους ηλικιωμένους που έκανε την τηλεφωνική φάρσα στην εκπομπή του “Mega με μία”.

Ο Πρόεδρος Γεράσιμος Κουρούκλης αναφέρει σε δήλωσή του χαρακτηριστικά:

“Σήμερα στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 δεχθήκαμε πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους. Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Η πολυπληθής παρέα του κου Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα. Ο Φορέας ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους “αστεία” σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου”.

Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο Γεράσιμο Κουρούκλη ο οποίος επιβεβαίωσε την παραπάνω δήλωση και ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ζητάμε από όλους σεβασμό και αξιοπρεπή συμπεριφορά ως προς την τρίτη ηλικία. Τον αγαπάμε τον κύριο Σεφερλή, αλλά η πλάκα έχει και τα όρια της. Αυτή τη φορά το παράκανε και το μόνο που ζητάμε είναι μια συγνώμη αξιοπρεπή, ειδάλλως και σύμφωνα με τα όσα αποφάσισε το συμβούλιο θα κινηθούμε νομικά.

source