|| ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: NADINE ||

“ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ”:

“Χθες ζήσαμε μια υπέροχη βραδιά με την παρουσίαση του συλλόγου μας “Μαζί για τη ζωή” στον κόσμο που παραβρέθηκε στο δημαρχείο Γλυφάδας και την διεξαγωγή της ενδιαφέρουσας ημερίδας των ιατρών του Ρέα! Σας ευχαριστούμε όλους που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!”

 

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Στα ροζ ντύθηκε χτες το Δημαρχιακό Μέγαρο Γλυφάδας, “αγκαλιάζοντας” και αυτό, μαζί με όλους εμάς την πιο δυνατή “ομάδα” της Γλυφάδας! (Photo: Γλυφάδα metropolitans)

 

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ

photo: “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ”

 

Ο Σύλλογος Γυναικών Γλυφάδας (με καρκίνο μαστού) “Μαζί για τη ζωή” και η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ, διοργάνωσαν χτες ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Πρόληψη… ο καλύτερος σύμμαχός σας», στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα του Καρκίνου Μαστού, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Γλυφάδας και παρουσίασε – συντόνισε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

Η υπέροχη και πάντα χαμογελαστή πρόεδρος του συλλόγου κα Σάσα Πατεράκη, μας περιέγραψε την προσωπική της εμπειρία και ανέπτυξε τη σημασία της πρόληψης.

Τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ο αναπληρωτής διευθυντής καρδιολογίας του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν Ευστράτιος Παναγάκος.

Στην εκδήλωση εκπροσωπήθηκε και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ. Παύλος. Μίλησαν οι Κυριάκος Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης – Πρόεδρος Κλινικής ΡΕΑ, Χριστίνα Τόκου – Μαιευτήρας Γυναικολόγος Μαστολόγος, Διονυσία Κουτσιουρούμπα – Μαιευτήρας Γυναικολόγος Μαστολόγος, Στέφανος Ζερβούδης – Χειρουργός Μαστολόγος και Τηλέμαχος Ανθόπουλος – Πρόεδρος Επαγγελματικής Ένωσης Ελλήνων Δερματολόγων Αφροδισιολόγων. Στο τέλος της ημερίδας ακολούθησε άρτια οργανωμένη δεξίωση με πολύ μουσική.

 

|| Μαζί για τη ζωή_Σαράντης Σαλέας by Slidely Slideshow ||

Και για πρώτη φορά ακούσαμε το «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ» του Σαράντη Σαλέα, σύνθεση και αφιέρωση στις γυναίκες του συλλόγου!

 

ΛΕΝΑ ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ

Μεταξύ άλλων διακρίνουμε εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας, την πρόεδρο του συλλόγου γυναικών Γλυφάδας “ΕΜΕΙΣ” κα Λένα Μαυρακάκη, το καλλιτέχνικό δίδυμο Σαλέα, όπως και τον αγαπητό σε όλους ηθοποιό Νίκο Παπαναστασίου. PHOTO: Γλυφάδα metropolitans

 

ΜΗΛΙΑΡΕΣΗ

Μια πολύ ευχάριστη και όμορφη παρουσία ήταν και η Μαίρη Μηλιαρέση! PHOTO: Γλυφάδα metropolitans

 

ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Kαι αυτό που έμεινε, μετά από όλα αυτά τα υπέροχα, μια ροζ υπόσχεση: “ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ…!” PHOTO: Γλυφάδα metropolitans