Οι προβλέψεις του Σαββατοκύριακου

από την αστρολόγο Κατερίνα Γλύμπη 

Χρειαζόμασταν μία Πανσέληνο μέσα στο Δεκέμβριο… Έρχεται λοιπόν το Σάββατο με σκοπό να μας κάνει να ολοκληρώσουμε επικοινωνίες οι οποίες με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο είχαν μείνει στη μέση… Και φυσικά να τονώσει τα ερωτικά μας, και κυρίως να μας δείξει και μία άλλη πλευρά του εαυτού μας που δεν την εκδηλώνουμε συχνά… Προσοχή στις μετακινήσεις! Οι δρόμοι γλιστράνε!

ΚΡΙΟΣ

Ευκαιρία για εσάς να κάνετε κάποιες μετακινήσεις και μάλιστα να κάνετε ωραίες συζητήσεις… Ερωτικά, μην αποφεύγετε φλέγοντα θέματα, γιατί πρέπει να τα πείτε.. Ακόμα και αν δε γνωρίζετε τις συνέπειες… Και επαγγελματικά ακόμα περισσότερο… Εκεί είναι που πρέπει να σκεφτείτε πως πλασάρετε το όνομά σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μία Πανσέληνος για εσάς που θα σας βάλει σε οικονομικές σκοτούρες ή θα σας δώσει λύσεις σε οικονομικό επίπεδο, που δεν τις είχατε ποτέ σκεφτεί… Ερωτικά, θα σας ανανεώσει, γιατί κάποιοι θα εκδηλωθούν που μέχρι τώρα το έπαιζαν δύσκολοι… Επαγγελματικά, σηκώνετε κεφάλι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο δικό σας ζώδιο η Πανσέληνος του μήνα και σας ανοίγει πόρτες και παράθυρα και χρειάζεται προσοχή να μην πουντιάσετε… Ερωτικά πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις που τις αναβάλλατε… Επαγγελματικά, έχει έρθει η ώρα σας να κάνετε ανοίγματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Και φυσικά σας επηρεάζει αυτή η Πανσέληνος όπως και όλες… Σας δείχνει ότι πρέπει να αναρρωτηθείτε αν κάνετε το σωστό… Κυρίως, μπορεί να σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας… Αυτό εμπεριέχει και τα ερωτικά σας… Λίγο παραπάνω έρωτας σας χρειαζόταν… Επαγγελματικά, μην αργείτε να αποφασίσετε.. Χάνετε χρήμα!

ΛΕΩΝ

Δεν είναι καθόλου κακή αυτή η Πανσέληνος για εσάς… Σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και σας προσανατολίζει σε κοινωνικές δραστηριότητες που σας αρέσουν… Πείτε όχι εκεί που δε θέλετε, και απαντήστε καταφατικά και με ενθουσιασμό εκεί που θέλετε πολύ.. Επαγγελματικά, μην ανησυχείτε που βλέπετε σκαμπανεβάσματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρχεται επαγγελματικός πονοκέφαλος για εσάς και ξέρετε πως να τον αντιμετωπίσετε… Χρειάζεται παυσίπονο και μάλιστα δραστικό… Κατά τα άλλα, μην τα παίρνετε όλα μέσα σας… Πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί… Επίσης, αν υπάρχουν αντίζηλοι σε ερωτικό επίπεδο μπορείτε να τους φάτε λάχανο… Είτε με καρότο είτε χωρίς!

ΖΥΓΟΣ

Επιτέλους για εσάς αυτή η Πανσέληνος σας οριστικοποιεί συμφωνίες που έρχονται από μακριά… Θα χρειαστεί να κάνετε ταξίδια… Ερωτικά, αν βλέπετε ότι μία κατάσταση δεν πάει, είναι γιατί πρέπει να στρέψετε το βλέμμα σας παραπέρα… Γιατί το παραπέρα σας ταιριάζει περισσότερο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς είναι μία Πανσέληνος που θα σας προβληματίσει για τις οικονομικές σας απολαβές… Να ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε οικονομίες για να καταφέρετε να ανταποκριθείτε.. Ερωτικά, αρχίστε να εκδηλώνεστε… Και να βάλετε και το ρήμα νιώθω στο ζωή σας…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φάτσα απέναντι η Πανσέληνος του μήνα και δεν πρέπει να σας ανησυχεί αυτό… Αλλά ούτε και να είστε ευφησυχασμένοι…. Ερωτικά είστε αρκετά δραστήριοι ώστε να βρίσκετε ανταπόκριση… Το κυνηγάτε και σας έρχεται… Επαγγελματικά, αν έχουν άδικο θα πληρώσουν το τίμημα.. Είστε αποφασισμένοι!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευκαιρία για νέες αναζητήσεις στην εργασία αφού έχετε κατασταλλάξει ότι η εργασία σας δε σας ικανοποιεί… Οπότε πάμε στο επόμενο, που θα είναι σίγουρα καλύτερο… Ερωτικά, αν θέλετε να αράξετε σ’ ένα λιμάνι πρέπει να βάλετε άγκυρα… Έτσι θα σταθεροποιηθείτε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος για εσάς είναι ερωτική και μάλιστα έντονα διεκδικητική… Μην ανησυχείτε καθόλου, γιατί εσείς δε θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα, θα σας έρθουν όλα σερβιρισμένα στο πιάτο… Επαγγελματικά, υποτιμάτε τις δυνατότητές σας και αυτό σας έχει καθηλώσει… Να είστε πιο απόλυτοι!

ΙΧΘΕΙΣ

Για εσάς είναι μία μέρα που οι λέξεις σας δε θα είναι μετρημένες… Αλλά προσοχή μην τις μετανιώσετε… Κυρίως κατά το βραδάκι… Εκεί είναι που έχετε μεγαλύτερο κίνδυνο… Ερωτικά πάντως, τους χρειάζεται μία κουβεντούλα ξεκαθαρίσματος… Επαγγελματικά, κάντε και λίγο τα στραβά μάτια!

 

source: Κατερίνα Γλύμπη – http://www.rythmosfm.gr/