Λίγο γιατί σε αυτά τα επαγγέλματα οι εργαζόμενοι δουλεύουν με τις ώρες και δεν έχουν κοινωνική ζωή,

λίγο γιατί στα επαγγέλματα αυτά οι συνάδελφοι συνάπτουν όχι μόνο ερωτικές σχέσεις, αλλά φλερτάρουν και συχνά παντρεύονται. Λίγο γιατί απλά η ζωή τα φέρνει έτσι…  και όταν όλοι λείπουν τα πράγματα ξεφεύγουν.

Σας λέμε εκ των προτέρων ότι η έρευνα δεν έχει κάποια επιστημονική βαρύτητα αφού έγινε όχι από κάποιο πανεπιστήμιο, αλλά από ένα μεγάλο γραφείο ευρέσεως εργασίας στις ΗΠΑ και το δείγμα ήταν εξαιρετικά μεγάλο: 42.000 άνδρες και γυναίκες. Το ερωτηματολόγιο που κλήθηκαν να απαντήσουν εκτός από τα καθαρά τυπικά, αφορούσε στο «κατά πόσο φλερτάρουν στη δουλειά», «Πόσο ανταποκρίνονται στο φλερτ», «εάν έχουν κάνει σεξ με συναδέλφους», «εάν έχουν κάνει σεξ μέσα στον εργασιακό τους χώρο», «εάν έχουν κάνει σχέση με συναδέλφους»…

Η έρευνα έδειξε λοιπόν ότι το 30% των ανθρώπων έχουν γνωριστεί, έχουν φλερτάρει, έχουν κάνει σχέση και τελικά έχουν παντρευτεί μέσα από τον εργασιακό τους χώρο. Οι μισοί περίπου που απάντησαν, είπαν ότι τουλάχιστον μια φορά, έχουν φλερτάρει ή έχουν νιώσει να τους φλερτάρουν απροκάλυπτα, άλλοι συνάδελφοι τους.

Μια υποερώτηση, αφορούσε εάν έχουν κάνει σεξ μέσα στο χώρο εργασίας και εάν ναι, σε ποιο μέρος. Οι απαντήσεις έδειξαν ότι οι περισσότεοι που έχουν κάνει σεξ στη δουλειά τους, προτιμούν τις τουαλέτες και ακολουθούν: το ασανσέρ, οι αποθήκες το κλιμακοστάσιο και η έξοδος κινδύνου, εφόσον δεν είναι εξωτερική και τέλος τα ίδια τα γραφεία, όταν έχουν υπερωρίες και οι περισσότεροι έχουν φύγει από τη δουλειά.

 Τα πιο αχαλίνωτα στο φλερτ αλλά και στον έρωτα, επαγγέλματα λοιπόν είναι:

– Καλλιτέχνες (ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές)

– Σεφ (στην αποθήκη, ή στη κουζίνα)

– Δημοσιογράφοι

– Υπάλληλοι Χρηματιστηρίου (στα γραφεία)

– Υπάλληλοι καθαριότητας και Σεκιούριτι (όταν κλείνουν τα γραφεία)

– Μπάρμεν, μπαργούμεν και σερβιτόροι

– Γιατροί και νοσοκόμοι (κυρίως αργά το βράδυ στις εφημερίες)

– Διευθυντές τροφίμων (στην αποθήκη)

– Διαχειριστές βάσης δεδομένων και τεχνικοί υπολογιστών (φλερτ με mail)

– Διακοσμητές

 

source: http://www.invitromagazine.gr/2014/02/14/pia-ine-ta-epangelmata-opou-to-sex-dini-ke-perni-anamesa-se-sinadelfous/