«Εμπιστεύομαι τους πολίτες»-«Είναι η μέρα των πολιτών»-«Να κάνουμε το βήμα»

Σε Γλυφάδα, Αιγάλεω και Αθήνα ψήφισαν αντίστοιχα οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος, Ρένα Δούρου και Θανάσης Παφίλης.

«Η Αττική δικαιούται και μπορεί να αποκτήσει νέο πρόσωπο για δουλειές, αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια. Έχω εμπιστοσύνη στους πολίτες» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος, ο οποίος συνοδευόταν από τα παιδιά του.

«Σήμερα είναι η μέρα όλων όσων δουλεύουμε. Κάναμε έναν μεγάλο αγώνα όλες τις προηγούμενες ημέρες με όλους τους αξιόλογους υποψηφίους που έχουμε. Είμαι αισιόδοξη» δήλωσε η κα Δούρου, η οποία συνοδευόταν από τη μητέρα της, την οποία η ίδια χαρακτήρισε «γούρι της».

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο αγώνας μας για τα λαϊκά προβλήματα και η συνέπειά μας θα αποτυπωθούν και στην κάλπη με την ισχυροποίηση της λαϊκής συσπείρωσης και του ΚΚΕ, ώστε την επόμενη μέρα να είναι πιο ισχυρός ο λαός και να αποσπάσουμε βελτιώσεις. Όσοι διστάζουν ας κάνουν το βήμα τώρα» είπε ο κ. Παφίλης, ο οποίος ψήφισε στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών.

 

source: http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=228224&artTitle=se_glyfada_aigaleo_kai_athina_psifisan_koumoutsakos_dourou_kai_pafilis