Ο Στέλιος Νιάκαρης είναι σχεδόν 23 ετών και έχει ήδη συμμετάσχει

σε καμπάνιες του εξωτερικού για τους Οίκους Versace, Cavalli και Dolce & Gabbana. Να τι είπε στο JOY και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο πως τα κατάφερα από παιδί που δούλευε στα… βουλκανιζατέρ και τη «νύχτα» να γίνει μοντέλο και να συνεργαστεί με την Kate Moss και ποιες θυσίες χρειάστηκε να κάνει.

NIAKARIS2Πώς έγινε μοντέλο: «Δεν είπα ποτέ θα γίνω αυτό, δούλευα νύχτα ως μπάρμαν και ο τότε κολλητός μου είχε φαγωθει να ασχοληθώ με τη μόδα, πίστευε σε εμένα, και έτσι ξεκίνησα…»

Πότε κατάλαβε ότι είναι όμορφος: «Όταν ήμουν μικρός, από το νηπιαγωγείο… Πάντα είχα μια άποψη για τον εαυτό μου και αυτή με ακολουθούσε καθώς μεγάλωνα. Ποτέ δεν έλεγα ακριβώς “είμαι όμορφος”, προσπαθούσα να δώσω βάση σε άλλα πράγματα όπως το χιούμορ, το να είμαι εντάξει απέναντι στους άλλους. Δεν κοιτούσα την ομορφιά μου, δεν θεωρούσα ότι είναι κάτι αξιοσημείωτο».

Οι δουλειές που έχει κάνει: «Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησα να δουλεύω στο βουλκανιζατέρ του θείου του, στον Βόλο, απ” όπου είναι η καταγωγή της μητέρας μου, επειδή πάντα ήθελα να έχει χρήματα και να είμαι ανεξάρτητος… δούλεψα ακόμα σε κομμωτήριο, video club μετά στη νύχτα και από εκεί στο modeling».

Οι θυσίες για το modeling: «Έπρεπε να κάνω κάποιες στην αρχή της καριέρας μου ως μοντέλο, γιατί επειδή ήμουν και πολίστας ήμουν 92 κιλά, και μου είπαν τότε ότι έπρεπε να χάσω 15 με 20 κιλά. Εκεί κουράστηκα, πιέστηκα, έκανα τρεις ώρες γυμναστήριο… πεινούσα, αλλά το είχα στόχο!»

Η συνεργασία του με την Kate Moss: «Όταν με πήρε η booker μου να πει ότι έκλεισα τη δουλειά με τον Versace δεν ήξερα τίποτα για Kate Moss. Πάω Λονδίνο και εκεί μαθαίνω τα πάντα… Όταν έφτασε στο studio η Kate Moss, τότε δέσαμε σαν ομάδα, σαν να ήταν η ψυχή της παρέας, ήταν το άτομο που μας έφερε όλους πιο κοντά, γνωριστήκαμε τα μοντέλα μεταξύ μας, μιλήσαμε με την Kate, ήταν πολύ απλή και cool…»

Η μεγαλύτερη ανασφάλεια στην εικόνα του: «Είναι το ύψος μου. Θα ήθελα να έχω τέσσερεις πόντους παραπάνω. Είμαι 1, 84 και θα ήθελα να είμαι σαν τον πατέρα μου που είναι 1,90 »

 

LIFE STORIES 14 JOY SEASON 2 from joy tvgreece on Vimeo.

 

SOURCE