Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις, απαγορεύεται και η κυκλοφορία.

Αύριο η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επισήμως, γι’ αυτό και το κέντρο δε θα θυμίζει αλλά θα είναι απαγορευμένη περιοχή!

Από τις 06:00 το πρωί μέχρι και τις 24:00 το βράδυ, με απόφαση του ΓΑΔΑρχη, απαγορεύεται κάθε δημόσια συνάθροιση ή πορεία. Εξαίρεση η πλατεία Ομονοίας.

Πάνω στην πλατεία, το λέει και η απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή. Αύριο λοιπόν απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις:

(α) στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Αθηνάς (από τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας, εξαιρουμένων των χώρων της Πλατείας Ομονοίας), δεξιά Ερμού (μέχρι Αγίων Ασωμάτων), πεζόδρομος από συμβολή Ερμού και Αγίων Ασωμάτων μέχρι Αποστόλου Παύλου, αριστερά Αποστόλου Παύλου μέχρι Ροβέρτου Γκάλλι, Ροβέρτου Γκάλλι, Χατζηχρήστου, Βούρβαχη, αριστερά Παρασκευοπούλου, δεξιά Καρέα, αριστερά Υμηττού, Ούλωφ Πάλμε, αριστερά Στρατάρχου Παπάγου, δεξιά Παπαδιαμαντοπούλου, αριστερά Θηβών, Φειδιππίδου, Λ. Αλεξάνδρας, αριστερά Χ. Τρικούπη, δεξιά Ακαδημίας, αριστερά Θεμιστοκλέους, δεξιά Πανεπιστημίου, αριστερά Αιόλου, δεξιά Σταδίου μέχρι τη συμβολή της με την Πλατεία Ομονοίας, ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής,

(β) στο τμήμα της Αττικής Οδού από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων, στη Λ. Μεσογείων από τη συμβολή της με τη Λ. Κατεχάκη έως τη συμβολή της με την οδό Φειδιππίδου και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη – Λ. Μεσογείων), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών και

(γ) στους χώρους στου αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  Φυσικά εκτός από την απαγόρευση συγκεντρώσεων, αύριο στο κέντρο θα αποκλειστούν και δρόμοι, ενώ θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση.  Δεν θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση των οχημάτων κατά τις ώρες 00.01΄έως 24.00΄ στην Λ.Β. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαχάρωφ και Β. Αλεξάνδρου και στις παρακάτω κάθετες οδούς: – Αιγινήτου, στο τμήμα αυτής μεταξύ της Λ.Β.Σοφίας και της οδού Παπαδιαμαντοπούλου. – Λούρου, Λαμψάκου, Σεμιτέλου & Κερασούντος, στο τμήμα τους μεταξύ της Λ. Β. Σοφίας και της οδού Μιχαλακοπούλου. Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κατά τις ώρες 15.00 έως πέρατος: – Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της από τη συμβολή των οδών Ζαχάρωφ και Β. Αλεξάνδρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.  – Λ. Β. Κων/νου, στο τμήμα της από τη συμβολή των οδών Β. Αλεξάνδρου και Σπ. Μερκούρη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.  – Γέλωνος, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. – Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. – Λ. Β. Σοφίας, στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ριζάρη και Βασ. Κων/νου. – Γενναδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. – Δεινοκράτους, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.  – Αναπήρων Πολέμου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. – Βλαδίμηρου Μπένση, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. – Μονή Πετράκη, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

source: www.newsit.gr