Δείτε το ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ:

Γεννήθηκε στη Ζάκυνθο το 1957 και κατοικεί στη Γλυφάδα από το 1983. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Αργύρη Λυγνό και μητέρα τριών παιδιών, της Χριστίνας, Πολιτικού Μηχ/κου, της Βασιλικής, Οικονομικές Επιστήμες και του Στέλιου Ηλεκ/γου Μηχ/κου Τ.Ε. Δ/νων Σύμβουλος της «ΛΥΓΝΟΣ ΑΒΕΚΕ» και συνιδιοκτήτρια της βιομηχανίας αλουμινίου «Μάγδα και Αθηνά Λυγνού& ΣΙΑ ΟΕ».

Στα πρώτα επαγγελματικά της βήματα ήταν στέλεχος της εταιρείας Δ. Ταρσούλης & ΣΙΑ ΟΕ.

Έχει 25χρονη παρουσία στα κοινά της πόλης με συνέπεια και επιτυχίες στις δράσεις, τους μαζικούς φορείς, τους αγώνες και τα κινήματα.

Από το 1989  έως το 2007 συμμετείχε ενεργά στο κίνημα των γονέων. Χρημάτισε Πρόεδρος σε Συλλόγους Γονέων, 7 χρόνια Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, εκδότρια και διευθύντρια της εφημερίδας «Η ΕΝΩΣΗ». Τιμήθηκε για την προσφορά της στα Σχολεία από το 2ο Γραφείο Δ/βάθμιας Εκπ/σης, την Ένωση Γονέων, Συλλόγους Γονέων και άλλους μαζικούς φορείς.

LYGNOYsosBIGΤο 2004 πρωτοστάτησε στην ίδρυση της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Γλυφάδας ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

Το 2006, ως υποψήφια Δήμαρχος, συνέβαλε αποφασιστικά στο να λάβει το 12% των ψήφων και να εκλεγούν 2 Δημοτικοί Σύμβουλοι. Χρημάτισε μέλος στα Δ.Σ. των ΚΑΠΗ και του Δημοτικού Ωδείου με επιτυχημένη θητεία.

Το 2007 ήταν από τα ηγετικά στελέχη που ξεκίνησαν τη δημιουργία της Πανελλήνιας Πρωτοβουλίας Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων (ΠΑΝΑΚ). Μέλος της γραμματείας της, έλαβε μέρος σε ημερίδες και συνελεύσεις της Κίνησης σε όλη την Ελλάδα. Ως Δημοτική Σύμβουλος συμμετείχε σε συνέδρια της ΤΕΔΚΝΑ και της ΚΕΔΚΕ παλαιότερα, της ΠΕΔΑ και της ΚΕΔΕ από το 2010 και μετά.

Το 2010 ήταν και πάλι υποψήφια Δήμαρχος των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ και έδωσε τη μάχη για αλλαγή πορείας στο Δήμο, ανεβάζοντας το ποσοστό τους στο 17% και τους Δημοτικούς Συμβούλους σε 3. Εκπροσωπεί με συνέπεια και αρχές τους συμπολίτες της που την εξέλεξαν και υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον ανυποχώρητα. Είναι Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Γλυφάδας από το 2007 και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής από το 2011.

Σήμερα, γεμάτη εμπειρίες και γνώσεις, είναι έτοιμη παρά ποτέ να αναλάβει, εφόσον οι Γλυφαδιώτες την τιμήσουν με την ψήφο τους, την διοίκηση του Δήμου.

LOGO