Ο Δήμος Γλυφάδας και ο Τομέας Αθλητισμού του Κ.Α.Π.ΠΑ. διοργάνωσαν,

με μεγάλη επιτυχία το 1ο  Παναττικό Βόλεϊ  Συλλόγων – Σχολείων σε χόρτο, για παιδιά ηλικίας 8-14 ετών στο 6ο Δημοτικό Γυμναστήριο Γλυφάδας στην οδό Ζέρβα.
Αγώνες Βόλεϊ σε χόρτο και μάλιστα από Δήμο, είναι η πρώτη φορά που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη.

Περισσότερα από 850 παιδιά, αγόρια και κορίτσια σε τρείς κατηγορίες 8-10 ετών, 11-12 ετών και 13-14 ετών, για τρείς ώρες σε 36 γήπεδα βόλλεϊ, παρουσίασαν ένα όμορφο θέαμα και οι 3.000 περίπου θεατές που παρακολούθησαν τους αγώνες, χειροκρότησαν με ικανοποίηση τα παιδιά. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Οι αγώνες έγιναν με την υποστήριξη του Συλλόγου Α.Γ.Ο.Γ ΕΥΡΥΑΛΗ και για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο του Συλλόγου Στέλιο Μυλωνά. Την τεχνική υποστήριξη των αγώνων είχε ο προπονητής Παναγώτης Χαμπίπης στον οποίο απονεμήθηκε επίσης αναμνηστική πλακέτα. Ακόμη, τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα ως χορηγός των αγώνων  η εταιρεία “ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ” φυσικό μεταλλικό νερό “ΖΑΓΟΡΙ” και τα στελέχη της ίδιας εταιρείας Γιάννης Δημητρόπουλος Υποδ/ντής Αττικής και Χριστίνα Δούμα Δ/ντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

FOTO-1 FOTO-2

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας Δημήτρης Τσαμπίρας και Διοικητικού Μαρία Βουγιουκλή και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Ν. Λεβιτσοβίτης, Α. Λιγνού & Δ. Μπίλια-Χαρίση.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού του Δήμου Κάννος Στράτος.”

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ &  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

LOGO