“Εμείς” γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας ενάντια στις γυναίκες 

Το Σάββατο στις 21 Νοεμβρίου του 2015 η Ένωση Γυναικών  Γλυφάδας “Εμείς”, γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας ενάντια στις γυναίκες με την εκδήλωση που πραγματοποίησε ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Κ.Α.Π.ΠΑ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ, στο ξενοδοχείο Palace Hotel. Το πλήθος των παρευρισκομένων ενθουσιάστηκε με το κατάλληλα διακοσμημένο περιβάλλον, την εξυπηρέτηση, το πάνελ και τους παρουσιαστές.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Πρόεδρος κ. Λένα Μαυρακάκη, η οποία   ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γλυφάδας και πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ κ. Γιώργο Παπανικολάου, τον Αντιπρόεδρο  κ. Γιώργο Αγγελόπουλο και όλο το διοικητικό συμβούλιο του ΚΑΠΠΑ, για την βοήθεια που προσέφεραν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Στην ομιλία της τόνισε:

Δώσε Το δικαίωμα στον εαυτό σου λοιπόν να μάθεις τι αξίζεις  γιατί η κάθε μία, ο καθένας αξίζει και αξίζει να τον νοιάζονται, να τον αγαπήσουν, να νοιώσει ξεχωριστός, να  εκτιμηθεί, να τον σεβαστούν.

Μην αφήσεις ούτε μια μέρα να περάσει χωρίς να αγαπήσεις αυτό που είσαι, χωρίς να νιώσεις ευγνωμοσύνη για αυτό που είσαι. Με τις ατέλειες και τις ομορφιές σου, χοντρός, ψηλός, λιγνός, κοντός άσχημος, όμορφος. Είσαι ένας υπέροχος Μοναδικός Άνθρωπος.

Στη συνέχεια παρουσίασε τους συντελεστές της εκδήλωσης:

την ψυχολόγο –ψυχοθεραπεύτρια κ. Αγγελική Γουδέλη, την ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια κ. Ρομποτή Πατ την δικηγόρο διαμεσολαβήτρια κ. Βάσια Παπαδημητρίου, την κ. Δήμητρα Μπαλτούνα που επιμελήθηκε το θεατρικό μονόπρακτο του κ. Ξανθούλη και εκτέλεσε η κ. Μαρίνα Κούση, τον κ. Χαμηλοθώρη Κων/νο ιδιοκτήτη του FightWay, που επιμελήθηκε της παρουσίασης των ασκήσεων αυτοάμυνας, την κ. Σούλα Γκόρου που επιμελήθηκε της χορογραφίας του τάνγκο.

Λένα Μαυρακάκη, Γλυφάδα

ΜΑΥΡΑΚΑΚΗ - ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΙΟΥΣΗ, ΓΛΥΦΑΔΑ

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΓΛΥΦΑΔΑ

ΕΜΕΙΣ, ΓΛΥΦΑΔΑ

Η Πρόεδρος επίσης ευχαρίστησε ιδιαίτερα την αστυνομία Γλυφάδας για την παρουσία των εκπροσώπων αστυνομικών κατόπιν προσκλήσεως του σωματείου.

Τελειώνοντας η Πρόεδρος κ. Λένα Μαυρακάκη κάλεσε την βουλευτή κ. Χαρά Καφαντάρη και τον κ. Αγγελόπουλο Γιώργο να απευθύνουν ένα χαιρετισμό στους καλεσμένους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

η βουλευτής Β Αθήνας του Σύριζα κ. Χαρά Καφαντάρη, ο Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ κ Γιώργος Αγγελόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της Β’ βάθμιας επιτροπής κ. Νίκος Παπάζογλου, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος των Μικρασιατών Γλυφάδας  κ. Μαίρη Παπάζογλου, η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου και Πρόεδρος του συλλόγου για το καρκίνο του μαστού κ. Σάσα Πατεράκη με το ΔΣ της, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της Ένωσης Κεντρώων κ. Καλλιάνος,  η τέως Γυμνασιάρχης του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας και Αντιπρόεδρος της Β’ βάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Ερμιόνη Κοροσίδου, η γραμματέας της Ένωσης Γονέων Γλυφάδας κ. Όλγα Γκλαβά,ο Πρόεδρος των Ποντίων Γλυφάδας και δικηγόρος του σωματείου των γυναικών με το νέο ΔΣ, η Πρόεδρος της ΕΝΕΟΝ ΑΜΕΑ κ. Δωροθέα Ζουμπουλίδου με την Αντιπρόεδρο κ. Μαίρη Σίμου-Ρουμελιώτη, η Αντιπρόεδρος του συλλόγου ‘’ο Προφήτης Ηλίας’’ κ. Σταθοπούλου Αγγελική, η Αντιπρόεδρος του εξωραιστικού-πολιτιστικου συλλόγου ‘ο Παρθενών’ κ Κοντού Ελένη, ο Πρόεδρος των Κρητών Γλυφάδας κ. Σηφάκης Γιώργος, ο Πρόεδρος των Ηπειρωτών Γλυφάδας κ. Μάκης Ζωίδης, ο Πρόεδρος των Αρκάδων Γλυφάδας κ. Νίκος Τσιντής, ο διευθυντής του δημ. Ωδείου Γλυφάδας κ. Δημήτρης Κεχρής, η Αντιπρόεδρος του εξωραιστικού-πολιτιστικού συλλόγου ‘Νέα Ευρυάλη’ κ. Ταξιαρχούλα Σακκά, η Πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού συλλόγου γυναικών κ. Βερέμη, ο πρόεδρος της περιβαλλοντικής ομάδας ‘Ώρα για Δράση’ κ.Νίκος Κιούσης, εκπρόσωπος από το Καλλιτεχνόραμα Γλυφάδας, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού κέντρου ‘Φιλύρα’ κ. Μαρία Χατζή, η Αντιπρόεδρος της Unesco Νοτίων προαστίων κ. Τατιάνα Κόγια, η καθηγήτρια Πανεπιστημίου χημικός-διατροφολόγος κ. Εμμανουηλίδου Σμαράγδα, ο οικονομικός σύμβουλος της τέως διοίκησης Κ.Κόκκορη κ. Βασίλης Παλιούρας, ο τέως υπεύθυνος του ΔΑΚ Γλυφάδας κ. Γιάννης Ελαιόπουλος, η ηθοποιός κ. Μαρίνα Κιούση, η κ. Άντα Θωμά creative director και ιδιοκτήτρια του “Γλυφάδα metropolitans”, ο φωτορεπόρτερ κ. Μάνος Πουλάκης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΜΕΙΣ

Γλυφάδα metropolitans

|| Σχεδιασμός οπτικής επικοινωνίας: Γλυφάδα metropolitans creative Dpt. ||