Ένωση Γυναικών Γλυφάδας “Εμείς”: Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες!

Η Ένωση Γυναικών Γλυφάδας ‘Εμείς’ εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Ιδρύματα της χώρας μας.

EMEISfeatΕυχόμαστε ολόψυχα να πετύχουν στους στόχους τους και με δύναμη, κουράγιο και αντοχή να αποκτήσουν γνώσεις και πτυχία που θα μείνουν στη πατρίδα μας και δε θα φύγουν στο εξωτερικό. Αυτή και οι επόμενες γενιές θα στηρίξουν τη χώρα και θα αποτελέσουν τον θεμέλιο λίθο για το μέλλον της.

Πάντα η ζωή ήταν ένας συνεχής και δύσκολος αγώνας πόσο μάλλον σήμερα που περνάμε μία από τις δυσκολότερες οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις. Στα παιδιά που δεν πέρασαν, θέλουμε με αγάπη να τους πούμε ότι πάντα υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία και ότι οι πανελλήνιες δεν είναι η μοναδική λύση για τη ζωή μας, οι προοπτικές δε τελειώνουν ποτέ. Να μην εγκαταλείψουν ποτέ τα όνειρά τους και να απαντούν στις προκλήσεις της εποχής.

Συγχαίρουμε τους γονείς που έδωσαν τον δικό τους αγώνα σιωπηρά με θυσίες και τους εκπαιδευτικούς που παρά τις αντίξοες συνθήκες εκτέλεσαν το χρέος τους απέναντι στην μαθητική κοινότητα και πέτυχαν ώστε να καμαρώνουν σήμερα για τις επιτυχίες των μαθητών τους.

Τους ευχόμαστε πάντα να έχουν αυτή τη δύναμη απέναντι στο καθήκον και να συνεχίσουν με υγεία το έργο τους. Τέλος ευχόμαστε η πολιτεία να δώσει λύσεις και προυποθέσεις εργασίας για τους νέους επιστήμονες, να πάψουν οι ιδεοληψίες και ο άκρατος κομματισμός στην εκπαιδευτική κοινότητα και να λειτουργήσει επιτέλους η πολυπόθητη αξιοκρατία σε όλα τα επίπεδα.

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος

Λένα Μαυρακάκη