Τον μεγάλο τελικό αγώνα του 4ου Attica Run & Fun Grand Prix θα φιλοξενήσει η Γλυφάδα

Τον μεγάλο τελικό αγώνα του 4ου Attica Run & Fun Grand Prix θα φιλοξενήσει η Γλυφάδα την Κυριακή, 14 Μαΐου, στις 10 το πρωί. Όποιος επιθυμεί να τρέξει, μπροστά στην παραλία της Γλυφάδας, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στο http://www.feelgoodsports.gr/games-events/34-games/268-dimos-glifadas-2017. Οι αγώνες θα είναι 5 και 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων βάδην και ενός χιλιομέτρου για παιδιά Δημοτικού (Δ, Ε, ΣΤ) και το σημείο εκκίνησης είναι μπροστά στο παλαιό Δημαρχείο, επί της Διαδόχου Παύλου.

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνεται την Κυριακή, πριν την έναρξη του αγώνα, στη γραμματεία που θα βρίσκεται στο σημείο έναρξης του αγώνα από 08:00 – 09:30 π.μ. Η επιστροφή των αριθμών ή chip μιας χρήσης θα γίνεται μετά το τέλος του αγώνα στην αρμόδια γραμματεία. Με την επιστροφή θα δίνονται αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα δρόμου 10 χλμ. θα υπάρχουν δύο σταθμοί υποστήριξης των δρομέων, στα 5 χλμ και στον τερματισμό, με εμφιαλωμένα μεταλλικά νερά. Στον τερματισμό θα διατίθεται σε όλους τους συμμετέχοντες εμφιαλωμένα νερά και μπανάνες. Για πρώτη φορά οι δρομείς στον τερματισμό θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μια μπύρα χωρίς αλκοόλ.

Για τους δημότες και κατοίκους της Γλυφάδας παρέχεται έκπτωση 20%.