H ιστορία της Έλλης: “Δε ξαναγυρίζω ποτέ πίσω!”

|| Ιστορίες των Curves Γλυφάδας ||

 

«Δε ξαναγυρίζω ποτέ πίσω! Σε κανένα θέμα στη ζωή μου.

Είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου!»

Όταν ένα νέο μέλος έρχεται στην οικογένειά μας, κάνουμε σκοπό μας να στηρίξουμε τη γυναίκα που έχουμε απέναντι μας με κάθε τρόπο ώστε να επιτευχθεί ο στόχος που η ίδια έχει θέσει.

Κάθε ιστορία είναι μοναδική. Κάθε ιστορία ξεκίνησε με αμφιβολία και ολοκληρώθηκε με χαμόγελο. Αυτή είναι η ιστορία της Έλλης.

CURVES ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Από τη διατροφολόγο των Curves Γλυφάδας:

Όταν η Έλλη κάθισε για πρώτη φορά απέναντί μου ήταν σκυθρωπή και στα μάτια της είδα μόνο αμφιβολίες. Αμφιβολίες για το αν αυτό που ξεκινάει θα είναι πραγματικά χρήσιμο, αμφιβολίες για το αν θα τα καταφέρει, αμφιβολίες για το αν εγώ θα είμαι δίπλα της και αν θα μπορέσω να την καταλάβω. Κάθε φορά που ερχόταν στη συνεδρία μας ήταν μπερδεμένη, απογοητευμένη με τον χαμηλό ρυθμό με τον οποίο έπεφτε η ζυγαριά και γεμάτη ερωτηματικά. Δυσκολευόταν να διαχειριστεί το αίσθημα της πείνας, να διαχωρίσει δηλαδή αν ήταν πραγματική πείνα λόγω του άδειου στομάχου, ή ανάγκη για κάλυψη ενός συναισθηματικού κενού. Δυσκολευόταν να αντισταθεί σε κάποια τρόφιμα τα οποία είχε συνηθίσει να αποτελούν τη βάση της διατροφής της και παράλληλα δυσκολευόταν να εντάξει κάποια στα οποία η διατροφή της ήταν ελλιπής.

Σε όλη την πορεία της όμως η Έλλη είχε θέληση! Η θέλησή της ήταν τόσο ισχυρή που έσφιγγε τα δόντια και συνέχιζε να προσπαθεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο ξεχωριστά. Πάντοτε άκουγε τις συμβουλές μου και προσπαθούσε να τις εφαρμόσει. Άρχισε να καταλαβαίνει ότι υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει νοσοκομειακή δίαιτα, ότι μπορεί να έχει γεύση, χρώμα, ποικιλία, ενδιαφέρον!

Σιγά σιγά ο νέος τρόπος διατροφής άρχισε να εγκαθίσταται για τα καλά, και η Έλλη άρχισε να νιώθει πιο υγιής, πιο ενεργητική, πιο όμορφη! Κάθε φορά που καθόταν απέναντί μου το χαμόγελό της έλαμπε όλο και περισσότερο.

Περάσαμε μαζί 6 μήνες όπου έχασε 12 κιλά και 15% του σωματικού της λίπους. Στην τελευταία μας συνεδρία μου είπε με ένα τεράστιο χαμόγελο «Δε ξαναγυρίζω ποτέ πίσω! Σε κανένα θέμα στη ζωή μου. Είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου!». Πλέον, όταν τη συναντάω τυχαία θαυμάζω το φωτεινό κορίτσι που βλέπω απέναντί μου και αυτή είναι για μένα η μεγαλύτερη ανταμοιβή.

#curves #curves_glyfadas

 

Curves Γλυφάδας

|| Τα γυμναστήρια Curves εκπροσωπούν ένα αναγνωρίσιμο κι αξιόπιστο όνομα που κατέχει μια μοναδική θέση στο χώρο του fitness και της υγείας, με διεθνή παρουσία σε 86 χώρες. Εφαρμόζει το μοναδικό πρόγραμμα εκγύμνασης 30 λεπτών μόνο για γυναίκες, το οποίο είναι βασισμένο σε επιστημονικές μελέτες. ||

 

Γίνε τώρα μέλος με έκπτωση 50% στα τέλη υπηρεσίας!

Κλείσε ραντεβού για τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική σου ΕΒΔΟΜΑΔΑ 

και κέρδισε την ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Curves Γλυφάδας: Δελφών 45

info: 210 9619454, 210 9641909