Έρχεται το 4o Santa Run στη Γλυφάδα και μας βάζει στο πιο Χριστουγεννιάτικο κλίμα!

Το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση θα διατεθεί, όπως κάθε χρονιά, για τους σκοπούς ενός φιλανθρωπικού σωματείου.

Σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το 4ο Santa Run, μας βάζει στο χαρμόσυνο κλίμα των γιορτών, αφού πλήθος συμμετεχόντων θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της αγοράς της Γλυφάδας με αφετηρία και τερματισμό το Holmes Place Club Γλυφάδας (Γρηγορίου Λαμπράκη 83).

Προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση, αλλά και την κοινωνική συνείδηση , ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το ποσό των 12 ευρώ, στο οποίο περιλαμβάνεται η στολή του Άγιου Βασίλη. Το σύνολο των εσόδων από τη διοργάνωση θα διατεθεί, όπως κάθε χρονιά, για τους σκοπούς ενός φιλανθρωπικού σωματείου, με φετινό αποδέκτη την ΑΜΚΕ «Charity4U», η οποία έχει ως στόχο να βοηθά νέους αθλητές να εκπληρώσουν το όνειρο συμμετοχής τους σε διεθνείς αγώνες, τιμώντας τη χώρα μας.

Χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, οι Αϊ Βασίληδες κάθε ηλικίας αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους της Γλυφάδας, με σκοπό να γίνουν μέρος μιας μεγάλης γιορτής!

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, με διοργανωτές τα Holmes Place καθώς και την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses mini Marathon, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να φιλοξενούμε αθλητικές διοργανώσεις στην πόλη μας, όπως το επιτυχημένο Santa Run. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που το τελευταίο Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα, που διοργανώνουμε την πολύ πετυχημένη «Κόκκινη Νύχτα», το Holmes Place ανοίγει τις εκδηλώσεις με αυτή τη δράση».

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης, τόνισε: «Συνεχίζοντας την προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης μας, σε όλα τα επίπεδα, και πάντα με γνώμονα την ποιότητα αλλά και την προσφορά προς των συνάνθρωπο μας, φέτος έχουμε την χαρά κι την τιμή να συμβάλουμε στην διοργάνωση του διεθνούς φήμης “Santa run” στη Γλυφάδα».

Η CEO των Holmes Place, κα. Έλλη Φλέγγα και η Μαρίνα Κουταρέλλη, CEO της Communication Lab δήλωσαν σχετικά: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Γλυφάδας για τη φιλοξενία και τη στήριξη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το Santa Run έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός τα Χριστούγεννα. Ειδικά φέτος, νιώθουμε διπλά χαρούμενοι που τα έσοδα θα διατεθούν στο «Charity4U», στους νέους αθλητές μας που προσπαθούν με συνέπεια και επιμονή να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους, αυτό της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο».

Οι εγγραφές για το 4ο Santa Run, πραγματοποιούνται από τις Γραμματείες των Holmes Place στην Αθήνα, στο Μαρούσι και στη Γλυφάδα, από όπου οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν και τις στολές του Αγ. Βασίλη. Για περισσότερες πληροφορίες: 210- 6196791, 210 9690096, 210 3259400.