Τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο έγραψαν ιστορία   ως το πρώτο ξενόγλωσσο φιλμ, που αποσπά το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Η δημιουργία του 50χρονου Νοτιοκορεάτη απέσπασε επίσης το βραβείο σκηνοθεσίας και καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου.

Το ιστορικό ταξίδι, που θα αποκαλύψει τα μυστικά του ήλιου άρχισε.  Επιτυχώς εκτοξεύτηκε από το ακρωτήριο Κανάβεραλ  της Φλόριντα το διαστημόπλοιο  Solar Orbiter  του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ΕΟΔ) και της NASA.

Φορολογικές ελαφρύνσεις, απλοποιήσεις διαδικασιών αλλά και  παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της φορολογικής παραβατικότητας επιφυλάσσουν οι επόμενοι μήνες του 2020.

Συνολικά 908 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον νέο κοροναϊό στην Κίνα, ενώ τα κρούσματα ανέρχονται σε 40.171, σύμφωνα με νέο απολογισμό. Ο ΠΟΥ προειδοποιεί ότι μεγεθύνεται ο κίνδυνος εξάπλωσης  σε ανθρώπους που δεν ταξίδεψαν ποτέ στην Κίνα.  

To bitcoinεπέστρεψε  πάνω από το όριο των 10.000 δολαρίων.  Το  ράλι για το μεγαλύτερο εκ των κρυπτονομισμάτων  ενισχύει τη δυναμική του, εκτοξεύοντας την τιμή στα υψηλότερα επίπεδα από τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας Bitstamp. Από τις αρχές του έτους καταγράφει κέρδη περίπου 40%.

 

photo αρχείου

see more