Δέλτιο τύπου για την κατάθεση συνδυασμού “η Γλυφάδα γυρίζει Σελίδα”.

Με χαρά και υπερηφάνεια καταθέσαμε τον συνδυασμό μας «Η Γλυφάδα Γυρίζει Σελίδα» στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Οι 62 Γλυφαδιώτισσες και Γλυφαδιώτες υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι άξιοι συνεργάτες μου, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην προσπάθεια για την μεγάλη αλλαγή σελίδας στην πόλη μας και την ανάδειξη της Γλυφάδας μας σε πόλη πρότυπο για την χώρα μας, αλλά και για ολόκληρη την Μεσόγειο και την Ευρώπη. Έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, τεχνοκράτες, ολυμπιονίκες, επιστήμονες, καλλιτέχνες, άνθρωποι του μόχθου και της αγοράς, νέοι άνθρωποι που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με την πολιτική συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια για διαφάνεια και δημιουργία στην Γλυφάδα μας.
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω γιατί πίστεψαν στις αρχές και τα ιδανικά της παράταξης μας και θέλησαν να δώσουν έναν ωραίο αγώνα δίπλα μου. Θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις δεκάδες των συμπολιτών μας που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι με την παράταξη μας «Η Γλυφάδα Γυρίζει Σελίδα», αλλά δεν μπόρεσαν λόγω του δεσμευτικού αριθμού υποψηφίων.

 

Ιδιαίτερη λάμψη και ακτινοβολία προσέδωσε με την υποψηφιότητα της η αγαπητή σε όλους μας Βάνα Μπάρμπα που με αυτήν ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο μας. Η Βάνα, τα τέσσερα χρόνια που υπηρέτησε τον Δήμο μας από την θέση της Εντεταλμένης Δημοτικού Συμβούλου για τον πολιτισμό, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της.
Με τη δική σας ψήφο και στήριξη θα καταφέρουμε όλοι μαζί να πάμε την πόλη μας μπροστά για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

 

Δρ Στέλιος Θεοδοσόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

 

 


ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 

follow us on twitter