6ος  ΔΙΕΘΝΗΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ με τη συμμετοχή του Varadero Club Hellas
AEGINA MARATHON CHALLENGE

Συμμετέχω – Αγωνίζομαι – Στηρίζω
Την ΈΡΕΥΝΑ για τον Καρκίνο του Εγκεφάλου

Το VARADERO CLUB HELLAS έχει την τιμή να παραβρεθεί και να συνοδεύσει τους Αθλητές και επισήμους στον 6ο Ημιμαραθώνιο Αίγινας 19-21 Σεπτεμβρίου 2014 στην μνήμη του ‘ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΣΤ ΚΩΣΤΑΚΟΣ’ . Ο Γεώργιος Κωστάκος με καταγωγή από την Αίγινα έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο σε ηλικία μόλις 43 ετών τον Νοέμβριο του 2008. Ο Γεώργιος Κωστάκος υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του Broadway, μέσα στην πληθώρα χαρισμάτων που είχε. Έχει συγγράψει αμέτρητα θεατρικά έργα, έχει λάβει τιμητικούς επαίνους για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό και έχει κερδίσει αμέτρητα μετάλλια ως βαλκανιονίκης στην ενόργανη γυμναστική.

Σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, με την συμπαράσταση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων ), του ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΝΑΣ, του ΟΑΚ. ΑΙΓΙΝΑΣ , του ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑΜΑ, της Λέσχης Μοτοσυκλέτας VARADEROCLUBHELLAS, του Χειρουργού/Επειγοντολόγου ΣΩΚΡΑΤΗ ΔΟΥΚΑ και της ΟΜΑΔΑΣ ΑΔΕΙΟΥΧΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΙΓΙΝΑΣ, διοργανώνεται ο 6ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου Αίγινας ”Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος” με αγωνιστικές διαδρομές των 16Χμ και των 5Χμ οι οποίες θα λάβουν μέρος σε διαφορετικές περιοχές του Νησιού για 3 ημέρες και θα αποτελέσουν στο σύνολο τα 42Χμ ενός πλήρη Μαραθώνιου Αγώνα.


Ο αγώνες θα συνοδεύονται απο περιπολικά και μοτοσυκλέτες της Ελληνικής Αστυνομίας και από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες του Διοργανωτή με εθελοντές.


Αποκλειστικός Συνοδός Ασφάλειας Αθλητών Ημιμαραθωνίου Αγώνα η ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ VARADERO CLUB HELLAS.

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Varadero Club Hellas

Σαλαμίνος 29
Κεραμεικός
Τηλ: 6977281678
www.varaderoclub.gr