6ο Εθελοντικό Λιομάζωμα στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

isagogika

Μαζεύουμε τις ελιές για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη!

isagogika-end

|| ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ||

Για 6η συνεχόμενη χρονιά θα διενεργηθεί λιομάζωμα στους δρόμους και της πλατείες της Αργυρούπολης και του Ελληνικού, προκειμένου το προϊόν που θα συγκεντρωθεί να δοθεί σε κοινωνικές δομές και συσσίτια για την κάλυψη αναγκών απόρων συμπολιτών μας. Την εθελοντική προσπάθεια συντονίζει η Περιβαλλοντική Ομάδα Δράσης Αργυρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης αλλά και άλλες εθελοντικές ομάδες.

Καλούνται όσους έχουν διάθεση για κοινωνική προσφορά και εθελοντική εργασία να πλαισιώσουν τις τάξεις των εθελοντών, ώστε να μην πάει χαμένος κανένας καρπός που θα μπορούσε να θρέψει αυτούς που στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα.  Επίσης καλούνται όσοι έχουν εργαλεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη δράση, όπως σκάλες, λιόπανα, αλυσοπρίονα, ραβδιστικά κ.α., να προστρέξουν είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους είτε με την παραχώρηση για λίγο καιρό στην ομάδα, για να γίνει η εργασία πιο αποτελεσματική και καρποφόρα.

Η δράση προγραμματίζεται για κάθε Σάββατο και Κυριακή του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου τα πρωινά.

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου θα μαζευτούν οι ελιές στην αρχή της Λεωφόρου Γερουλάνου. Σημείο συνάντησης των εθελοντών η πλατειούλα απέναντι από το κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ στις 9 το πρωί.

Συγκοινωνία: Λεωφορεία Α3, Β1, 101, 155, 165. Μετρό: σταθμοί «Άλιμος» και «Αργυρούπολη» (απόσταση περ. 800 μ.)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109926271, 6937450659.

ΕΛΙΕΣ