ΑΕ Γλυφάδας Γυναικείο ποδόσφαιρο: Στο ίδιο έργο θεατές

Στο ίδιο έργο θεατές σήμερα πάλι στην Κρήτη. Έχουμε βαρεθεί ποια κύριοι υπεύθυνοι της ΕΠΟ και της διαιτησίας να παίζουμε στα γήπεδα της επαρχίας όλες οι αθηναϊκές ομάδες και να μας αντιμετωπίζουν 90-10. Σήμερα στο Ηράκλειο ο διαιτητής ΤΑΜΠΟΥΡΑΝΤΖΗΣ με τους βοηθούς του, είχαν δικούς του κανονισμούς. Μέτρησαν το πρώτο γκολ των γηπεδούχων χωρίς η μπάλα να έχει περάσει την γραμμή του τέρματος.

Μετέτρεψαν φάουλ στην τερματοφύλακα μας σε γκολ, αρνήθηκαν καταφανέστατο πέναλτι στην Χατζηνικολάου την σταμάτησαν χωρίς να είναι οφσάιντ δύο φορές ένω έμπαινε μόνη της στα αντίπαλα καρε, ανέχτηκαν το υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και γενικά έκαναν τα πάντα ώστε να μην χάσουν οι γηπεδούχοι.

Ήταν μια διαιτησία που διαμόρφωσε αποτέλεσμα, σε διατεταγμένη υπηρεσία. ΕΛΕΟΣ. Φτάνει ποια. Το πρωτάθλημα είναι άνισο από διαιτητική άποψη κύριοι της ομοσπονδίας και έχουμε να σας προτείνουμε τούτο: αφού συμμετέχετε στα έξοδα μετακινήσεις των ομάδων δώστε χωρίς αγώνα τους βαθμούς στις ομάδες της Κρήτης και της επαρχίας, χωρίς να μπαίνουμε στο κόπο και στα έξοδα ούτε εμείς ούτε εσείς. Κάντε κάτι με αυτό το καθεστώς όσο είναι καιρό.

Υπάρχει παράγκα και στο γυναικείο πρωτάθλημα αναρωτιόμαστε;