Μάγεψαν και πάλι οι ”Κορίτσαροι” της ΑΕ Γλυφάδας

Νίκη ανάσα, με καλή εμφάνιση για την ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Ποιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό σκορ νίκησε σήμερα τον Ατρόμητο Αθηνών. Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και σε συνδυασμό με το πάθος των παικτριών του, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Περιστεριώτικη ομάδα. Όσο και αν ψάξεις ανάμεσα στις παίκτριες της ΑΕ Γλυφάδας, δύσκολα θα ξεχωρίσεις κάποια. Ήταν όλες καταπληκτικές. Έβγαλαν δύναμη πάθος και ξεδιπλώσαν στο γήπεδο όλο το ταλέντο τους. Με τον Γιώργο Βαΐτση να έχει προετοιμάσει άριστα την ομάδα τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και στον τομέα της ψυχολογίας, το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο. Το σκορ άνοιξε η Μπαντζάκα με ωραίο πλασέ αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι για να διπλασιάσει η ίδια τα τέρματά της στο Β ημίχρονο, αφού πήρε το ριμπάουντ μετά από φάουλ δοκάρι της Κόσσοβα. Με την νίκη αυτή βλέπει με καλό μάτι ποια την συνέχεια του πρωταθλήματος και στεναχώρησε αρκετούς που θα την ήθελαν στην Β κατηγορία.

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ:

Βαΐτση, Παλαμά, Μελισσου, Τερζή, Παπαδόπουλου (Κουτραφουρη), Κόσσοβα, Δεδε (Θεου), Χατζηνικολάου, Φράγκου (Καπέλλου), KATROSHI.

H ομάδα ευχαριστεί όλους τους φίλους της που ήταν σήμερα μαζί της και την βοήθησαν από την κερκίδα, αλλά και την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα Κομπογιάνη για όλη την προσπάθεια.

Τον αγώνα επίσης παρακολούθησαν, η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Σάσα Πατέρακη, ο δημοτικός σύμβουλος Αιμίλιος Βουγιουκλάκης καθώς και οι ομοσπονδιακοι προπονητές κ.κ. Καβουρας και Πριόνας.