Αγιασμός των υδάτων με την ρίψη του Τίμιου Σταυρού στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αργυρούπολης

Ο Οργανισμός Νεολαίας & Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ για ακόμη μια φορά στην μεγάλη ετήσια χριστιανική εορτή της ανάμνησης της Βάπτισης του Ιησού Χρηστού, πραγματοποίησε τον καθιερωμένο πλέον Αγιασμό των υδάτων και την ρίψη του τίμιου σταυρού στο δημοτικό κολυμβητήριο της Αργυρούπολης.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησαν την τελετή αφού λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας παρέλαβαν όλο τον κόσμο από τις ενορίες μας και τους μετέφεραν στο κολυμβητήριο. Με σύμμαχο τον καλό καιρό μεγάλος αριθμός νεαρών αθλητών του ΑΝΟΑ βούτηξαν για την περισυλλογή του Τιμίου Σταυρού.

Συγχαρητήρια και ευχές στο νεαρό αθλητή του συλλόγου που πρώτος έπιασε τον σταυρό και σε ανάμνηση της πρωτιάς αυτής έλαβε από τον Αθλητικό Οργανισμό δώρο ένα χρυσό σταυρό, προσφορά του εργαστηρίου χρυσοχοΐας Καλύβας. Καθιέρωση πλέον αποτελεί η ρήψη του σταυρού για δεύτερη φορά, έτσι ώστε αθλητές με ειδικές ανάγκες του συλλόγου Ν.Α.Ο.ΕΛΛ ¨Ιππόκαμπος¨, να πέσουν και να τον ανασύρουν και αυτοί με τη σειρά τους.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Καλιντέρης Γιώργος απεύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, λέγοντας ότι οι δυσκολίες των καιρών δεν θα μας πτοήσουν και ότι ο αθλητικός οργανισμός θα συνεχίσει το έργο του και την πορεία που έχει χαράξει, με γνώμονα πάντα το καλύτερο για τον δημότη.

Η εκδήλωση έκλεισε με επίδειξη συγχρονισμένης κολύμβησης από το αγωνιστικό τμήμα κορασίδων του Α.Ν.Ο.Α ,όπου το ομαδικό και το ντουέτο με τις καλλιτεχνικές τους φιγούρες ενθουσίασαν το κοινό.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση, τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντάτο Γιάννη, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τα μέλη του Δ.Σ του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α., καθώς και όλους τους επίσημους.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον π. Θεόδωρο, προϊστάμενο της ενορίας της Αγίας Βαρβάρας, για την σεμνή τελετή και ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και Δημιουργικότητα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ