Η Βιολέτα και ο Κυριάκος αποφασίζουν να σταματήσουν να συνεταιρίζονται στις Άγριες Μέλισσες.

Ο πόλεμος ανάμεσα στους καθεστωτικούς αλλά και σε εκείνους που αντιστέκονται με όποιον τρόπο μπορούν συνεχίζεται στις Άγριες Μέλισσες. Στο επίκεντρο, φυσικά, και στα επόμενα επεισόδια είναι η Ελένη, όπως επίσης και ο Πέτρος. Ο Ακύλας, από την άλλη, νιώθει πως η Υπατία Σκαφά αποτελεί πρόβλημα για εκείνον και ζητάει από τον Μελέτη να του βρει μια λύση με οποιοδήποτε μάλιστα κόστος, όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο MYtv.

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στο Διαφάνι, στη Λέρο, ο Λάμπρος αποκαλύπτει το μυστικό του στον Αντώνη, ενώ ο Προκόπης, στις Άγριες Μέλισσες, προχωράει το σχέδιό του προκειμένου να καταφέρει να τον δικαιώσει. Έτσι, μετράει αντίστροφα τις μέρες για να επιστρέψει στο Διαφάνι.

 

Από την άλλη, η Ελένη όσο οι μέρες περνούν είναι απεγνωσμένη και ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο πριν να είναι αργά. Νιώθει, όμως, μόνη και ξέρει πως, αν μπορεί κάποιος να τη βοηθήσει, αυτός είναι ο Ζάχος. Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί ξανά.

 

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος και η Ασημίνα ρισκάρουν τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες, προσεγγίζουν την Υπατία Σκαφά και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποσπάσουν πληροφορίες από εκείνη. Ωστόσο, οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό και απογοητεύονται. Την ίδια προσπάθεια θα κάνει και ο Ζάχος για να φτάσει στην πολυπόθητη αλήθεια.

Τις επόμενες ημέρες η είδηση ενός θανάτου ανατρέπει τα πάντα στις Άγριες Μέλισσες. Ένας άνθρωπος κλειδί, που θα μπορούσε να δώσει πολλές απαντήσεις, εντοπίζεται νεκρός. Κανείς δεν ξέρει αν είναι ατύχημα ή δολοφονία. Τα νέα του απρόσμενου θανάτου θα τους συγκλονίσουν όλους, ενώ η Ελένη και ο Πέτρος είναι σίγουροι πως δεν πρόκειται για ατύχημα. Οι δυο τους είναι σοκαρισμένοι, αλλά και αποφασισμένοι να βρουν απαντήσεις.

 

source: zappit.gr