Άγριο έγκλημα στη Βούλα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε μεζονέτα με τραύματα στο στήθος

Μια 60χρονη γυναίκα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη από τον σύζυγό της,  στο υπόγειο της τριώροφης μεζονέτας, τους το απόγευμα της Παρασκευής στη Βούλα. 

Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και έφερε τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και στην κοιλιά. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας, που ειδοποιήθηκαν από τον σύζυγο και έφτασαν στο σημείο, εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για ληστεία, καθώς δεν βρέθηκε παραβιασμένη η είσοδος του σπιτιού, αλλά ούτε και αναστατωμένο το εσωτερικό του. Οι έρευνες κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Η αυτοψία και νεκροψία του ιατροδικαστή θα ρίξει φως στην σκοτεινή υπόθεση. Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών παίρνουν καταθέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον σύζυγο, τον γιο και την κόρη της άτυχης γυναίκας, αλλά και άλλα πρόσωπα του στενού συγγενικού περιβάλλοντός της, ώστε να κατανοήσουν εάν αυτοί είχαν αντιληφθεί κάτι περίεργο σχετικά με την συμπεριφορά της άτυχης γυναίκας. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν το άγριο έγκλημα τελέστηκε στο υπόγειο της μεζονέτας ή εάν το πτώμα μεταφέρθηκε εκεί μετά το θάνατο.

source

GLYFADA METROPOLITANS