«Αμαρτωλή … Σοκολάτα»

της Μαρίας Ν. Κίτρα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιούπολης «Η Κιβωτός Της Τέχνης» και το τμήμα ενηλίκων, σας παρουσιάζουν την ερωτική κωμωδία της Μαρίας Ν Κίτρα, «Αμαρτωλή… Σοκολάτα», εμπνευσμένη από το θεατρικό έργο του Λουίτζι Πιραντέλο, «Ο άνθρωπος, το κτήνος & η Αρετή».

Ο κύριος Παολίνο, ένας νευρικός καθηγητής φιλολογίας, ερωτευμένος με την κυρία Περέλλα, μια ενάρετη, ντροπαλή αλλά πολύ όμορφη μητέρα ενός από τους μαθητές του (Νόνο), υπέπεσε σε μια … αμαρτία κι έτσι πρέπει με κάθε τρόπο να την καλύψει! Απελπισμένος, ζητά τη βοήθεια του φίλου του Νίνο που είναι γιατρός, αλλά και του αδερφού του γιατρού, του κύριου Τότο, που είναι φαρμακοποιός και τρελά ερωτευμένος με τη Ροζάρια, την οικονόμο του σπιτιού του κύριου Παολίνο. Σας φαίνεται κάπως μπερδεμένο όλο αυτό; Πού να δείτε όταν σε όλη την ιστορία εμπλέκονται, η μητέρα του καθηγητή, της οποίας ο καημός είναι να παντρέψει επιτέλους το γιο της που πλησιάζει τα 40, η δίδυμη αδερφή της κυρίας Περέλλα, η Μπριζίτ, μια γυναίκα τόσο ερωτική όσο και το … Παρίσι, καθώς και η αθυρόστομη μαγείρισσα Γκράτσια!

Τα πράγματα περιπλέκονται τόσο πολύ αλλά συγχρόνως γίνονται τόσο επικίνδυνα ερωτικά, μια και σ’ όλη την ιστορία κυκλοφορούν … αμαρτωλές τούρτες σοκολάτας, στις οποίες κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί κι όλοι δοκιμάζουν… όλοι, εκτός από τον πλοίαρχο, τον σύζυγο της κυρίας Περέλλα, που πρέπει πάση θυσία να φάει από αυτή την «Αμαρτωλή… Σοκολάτα»!!!

`Ένα έργο γεμάτο χιούμορ και έρωτα, σας περιμένει να το απολαύσετε μέσα από το θεατρικό τμήμα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Ηλιούπολης «Η Κιβωτός Της Τέχνης» και σας υπόσχεται να  … ξυπνήσει όλες σας τις αισθήσεις!!!

 

Η Κιβωτός Της Τέχνης


 

Παίζουν με τη σειρά εμφάνισης:

Μαρία Ν Κίτρα (Ροζάρια), Ιωάννης Πασχαλίδης (Τότο), Γιώργος Μαυραειδής (κύριος Παολίνο), Κατερίνα Ζαχαροπούλου (μητέρα), Εμμανουέλα Σηφογιωργάκη (κυρία Περέλλα), Γαβριήλ Γάτσιος (Νόνο), Δημήτρης Παπαδόπουλος (Νίνο), Μαρία Κορωνέλλου (Μπριζίτ) και Ζωή Παπαδοπούλου (Γκράτσια).


 

Σενάριο & Σκηνοθεσία: Μαρία Ν Κίτρα

Είσοδος: 5,00 ευρώ

|| Μέρος των εσόδων θα δοθούν ως δωρεά στο σύλλογο «Μαζί για τη Ζωή» ||

GLYFADA METROPOLITANS