Ανακύκλωση στη Γλυφάδα: Οι παλιές σας συσκευές έχουν μέλλον!

Βρήκες το παλιό αγαπημένο σου ράδιο στην αποθήκη; Μπορεί να αποτελεί παρελθόν για εσένα αλλά αυτή η συσκευή έχει μέλλον! Ανακύκλωσέ την! Βοήθησε το περιβάλλον!

Παγκόσμια Ημέρα Ανακύκλωσης η 18η Μαρτίου και ο Δήμος Γλυφάδας, ο οποίος έχει διακριθεί και βραβευθεί επανειλημμένως για δράσεις που αφορούν την ανακύκλωση, διοργανώνει το Σάββατο, από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ., μια όμορφη εκδήλωση στην πλατεία Εσπερίδων σε συνεργασία με την Ανακύκλωση Συσκευών, συνδυάζοντας το τερπνόν (παιχνίδι) μετά του ωφελίμου (ανακύκλωση) και δίνοντας, έτσι, την ευκαιρία σε παλιές και ξεχασμένες μικροσυσκευές να αποκτήσουν δεύτερη ζωή.

«Ο Δήμος Γλυφάδας έχει συλλέξει από το 2019 μέχρι και σήμερα 19.119 κιλά για ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών, σε κατηγορίες όπως ψυγεία, κλιματιστικά, μικρές οικιακές συσκευές, οθόνες Η/Υ, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, τηλεοράσεις, ηχεία – video – ραδιοκασετόφωνα, φωτιστικά είδη, λαμπτήρες, ηλεκτρικά είδη. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της ανακύκλωσης και στην προστασία του περιβάλλοντος, κάνοντας τη Γλυφάδα μας  “πράσινη” πόλη», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.