Αποχαιρετούν όλοι τη Ματίνα – Συλλυπητήριες ανακοινώσεις από Π.Ο.ΑΣ.Υ. και ΠΟΕ ΟΤΑ

Η εξόδιος ακολουθία της αδικοχαμένης δημοτικής αστυνομικού Ματίνας Νικολάου, έγινε το Σάββατο στις 11:30  στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Ελληνικό.

Η οικογένειά της, οι φίλοι της, ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο δήμαρχος Γλυφάδας, πλήθος κόσμου και συναδέλφων από τον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, που υπηρετούσε ως Δημοτική Αστυνόμος, συνόδευσε την άτυχη κοπέλα, λέγοντάς της το «τελευταίο αντίο».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση, εκτός από την ΠΟΕ ΟΤΑ, εξέδωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων που εκφράζει την οδύνη της για τον άδικο χαμό της 34χρονης Δημοτικής Αστυνομικού και εύχεται  να είναι το τελευταίο θύμα στο «Μολώχ της ασφάλτου».

Η ανακοίνωση

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό της 34χρονης Δημοτικής Αστυνομικού Σταματίνας Νικολάου, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά την προηγούμενη εβδομάδα σε τροχαίο, στην οδό Κύπρου στην Αργυρούπολη και έχασε τελικά την άνιση μάχη για τη ζωή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Δυστυχώς, ένα ακόμα θύμα εν ώρα υπηρεσίας, έρχεται να αφυπνίσει συνειδήσεις και να θέσει προ των ευθυνών τους όλους εκείνους που με κροκοδείλια δάκρυα επιχειρούν κάθε φορά να καλύψουν την εγκληματική τους αμέλεια, ανεχόμενοι ένα σαθρό οικοδόμημα τροχαίας ασφάλειας στη χώρα μας.

Η άτυχη συνάδελφος ρύθμιζε την κυκλοφορία και θυσιάστηκε στο «Μολώχ της ασφάλτου» τη στιγμή που ασυνείδητοι οδηγοί επιδίδονταν σε «αγώνες ταχύτητας», με αποτέλεσμα το ένα από τα δυο οχήματα να εκτραπεί της πορείας του και να την παρασύρει.

Με την ευχή να είναι το τελευταίο θύμα, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                                                                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                                                ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Συλλυπητήρια και από την ΠΟΕ ΟΤΑ για τον θάνατο της δημοτικής αστυνόμου Ματίνας Νικολάου

poe-ota-elliniko

Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο της δημοτικής αστυνόμου Ματίνας Νικολάου, εκφράζει στην οικογένεια και τους οικείους της, η ΠΟΕ ΟΤΑ με την παραπάνω ανακοίνωση.

 

Το μήνυμα της συναδέλφου της:

Συντετριμμένη η γυναίκα που δούλευε στο πλευρό της στο Σώμα κοινοποίησε τη δυσάρεστη είδηση στον λογαριασμό της στο Facebook με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα μήνυμα:
«Πόσα περάσαμε μαζί, όνειρα, εξομολογήσεις, κλάματα, γέλια, είχα τόσα να σου πω και δεν πρόλαβα…συγνώμη…θα μου λείψεις… πολύ…partner μου…»

 

matina-argyroupoli-2


«Είναι δολοφόνοι, σκότωσαν το παιδί μου»

λέει η μητέρα της δημοτικής αστυνομικού. 


Καλό ταξίδι και από εμάς.