Εταιρικά τιμολόγια και είδη λογιστηρίου αποφάσισε να “απλώσει” σε έκταση 16 τετραγωνικών πάνω στο πεζοδρόμιο κάποιος δημότης, στην οδό Πόντου, έξω από το 1ο Νηπιαγωγείο Αργυρούπολης, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης από την σελίδα του.
Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν συνεργεία καθαριότητας του δήμου, καθώς και η Ελληνική Αστυνομία προκειμένου να καταγράψει το περιστατικό.

 

“Μηδενική ανοχή για τους ασυνείδητους “δημότες” μας”

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Κρητικός ήδη έχει καταθέσει μήνυση στο Α.Τ. Ελληνικού – Αργυρούπολης  κατά του συγκεκριμένου δημότη, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και θα πληρώσει το πρόστιμο το οποίο του αναλογεί. “Πρακτικές που βλάπτουν την δημόσια υγεία και ασφάλεια δεν μπορεί να μένουν ατιμώρητες. Ο καθένας θα αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του, που επιβαρύνουν το κοινωνικό σύνολο”.

Στην ανακοίνωσή του ο δήμος τονίζει: Όποιος δημότης μας επιθυμεί να αποθέσει ογκώδη αντικείμενα στα απορρίμματα μπορεί να απευθύνεται στην Γραμμή Δημότη 15415, προκειμένου να οργανωθεί με συνεργεία του δήμου, η ασφαλής μεταφορά τους από το σημείο το οποίο θα οριστεί.