Με στήριγμα τους γονείς της και την καθοδήγηση των ειδικών, η 40χρονη Όλγα από την Αργυρούπολη προσπαθεί να ζωγραφίσει ένα ψαράκι στο χαρτί. Κουράζεται αλλά ξαναπροσπαθεί και τελικά τα καταφέρνει μέσα στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλεύεται.

Αν και έχει χάσει την ομιλία της, η 40χρονη Όλγα στην Αργυρούπολη βροντοφωνάζει μέσα από το κέντρο αποκατάστασης πως είναι ακόμα ζωντανή, δέκα ολόκληρους μήνες μετά τον βάναυσο ξυλοδαρμό της από τον πρώην σύντροφο της.

«Αυτό ήταν, ότι ήταν δυνατή και άντεξε γιατί όταν την πήγα στο νοσοκομείο κρεμόταν από μια κλωστή και μου έλεγαν (σ.σ. οι γιατροί) ότι δεν πρόκειται να ζήσει» δηλώνει η μητέρα της Όλγας, αποκλειστικά στο Live News για τη στιγμή που η κόρη της κατάφερε για πρώτη φορά από τον περασμένο Ιανουάριο να σφίξει και πάλι το χέρι των γονιών της.

«Είναι το μόνο που κάνει. Δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο», αναφέρει η μητέρα της 40χρονης.

 

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθει πλήρως. Ακόμα και σήμερα δεν αυτοεξυπηρετείται» λέει ο δικηγόρος του θύματος, Λουκάς Προυσανίδης.

Αργυρούπολη: «Αυτό το τέρας να σαπίσει μέσα»

Δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να περπατήσει, ούτε να αυτοεξυπηρετηθεί. Σε αυτή την κατάσταση την έφερε ο 45χρονος πρώην σύντροφος της, δάσκαλος πολεμικών τεχνών, ο οποίος αποφάσισε το πρωί της 14ης Ιανουαρίου να την ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου και να τη στείλει εννέα μήνες στο νοσοκομείο.

«Τώρα ξεκίνησε λογοθεραπείες. Είπε δύο λέξεις. Ένα «όχι», ένα «ναι» και ένα «καλά» είπε στον άντρα μου. Τίποτε άλλο.

 

see more: newsit.gr