Ασπρόπυργος: Στην εντατική δύο από τους τραυματίες με εγκαύματα!

Στους έξι ανέρχονται σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι τραυματίες από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στα διυλιστήρια Ασπροπύργου.

Ειδικότερα, τρεις νοσηλεύονται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, εκ των οποίων οι δύο διασωληνωμένοι σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς ο 31χρονος φέρει 70% εγκαύματα και ο 43χρονος εισπνευστικό έγκαυμα. Ο τρίτος 29 ετών φέρει εγκαύματα στα χέρια και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Άλλοι τρεις νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο “Αττικό”, με εγκαύματα και αναπνευστική ανεπάρκεια. Οι δύο εξ αυτών -ο ένας με 60-70% εγκαύματα β΄βαθμού και ο άλλος με αναπνευστική ανεπάρκεια- αναμένεται να μεταφερθούν στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου “Γ.Γεννηματάς”. Ο τρίτος, με μεσαίας βαρύτητας εγκαύματα, νοσηλεύεται σε Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου “Αττικό”.

Σημειώνεται ότι οι τέσσερις τραυματίες είναι εργαζόμενοι των ΕΛ.ΠΕ. και οι δύο εργαζόμενοι εργολαβικής εταιρείας που είχε αναλάβει τις εργασίες συντήρησης.

Ανακοίνωση για τη φωτιά εξέδωσαν τα ΕΛ.ΠΕ.:

“Σήμερα, ώρα 08:20, υπήρξε περιστατικό ανάφλεξης σε μονάδα των εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου Ασπροπύργου, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης από έμπειρη ελληνική εργολαβική εταιρεία. Διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία της περιοχής έξι τραυματίες. Το περιστατικό αντιμετωπίστηκε άμεσα από τις υπηρεσίες πυρόσβεσης του διυλιστηρίου, ενώ ελήφθησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όπως προβλέπεται από τις σχετικές διαδικασίες” αναφέρεται στην ανακοίνωση.

source

GLYFADA METROPOLITANS