Απολογείται στον τακτικό ανακριτή ο 40χρονος που μαχαίρωσε τη γυναίκα του θανάσιμα στο διαμέρισμα τους στη Δάφνη. Της είχε βάλει κοριό και την παρακολουθούσε.

 

Αντιμέτωπος με το «κατηγορώ» της ελληνικής Δικαιοσύνης βρίσκεται ο 40χρονος ο οποίος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 31χρονη σύζυγό του στη Δάφνη. Ο καθ’ ομολογία γυναικοκτόνος περνά το κατώφλι του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για το έγκλημά του.

Πρόκειται για την έβδομη γυναικοκτονία που έχει σημειωθεί μέσα στο 2021 και όπως όλα δείχνουν η ποινική του μεταχείριση δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί σε σχέση με αυτή την αντίστοιχων υποθέσεων.

Ο ίδιος καλείται να απολογηθεί για τις πράξεις της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και της οπλοφορίας – οπλοχρησίας. Ουσιαστικά, θα περιγράψει όσα προηγήθηκαν και όσα ακολούθησαν του φόνο της 31χρονης συζύγου του, ο οποίος άφησε ορφανό το ανήλικο παιδί τους.

Πάντως, θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να αλλάξει ισχυρισμούς σε αυτό το στάδιο, από τη στιγμή που ο ίδιος ενημέρωσε την αστυνομία μετά το φονικό ότι ο ίδιος ήταν ο δολοφόνος.

Επίσης, έχει ήδη ομολογήσει κατά την προανακριτική του κατάθεση πως με μία μαχαιριά σκότωσε την 31χρονη ενώ εκείνη κοιμόταν. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποστηρίξει πως το θύμα διατηρούσε παράλληλη σχέση, την οποία ο δράστης έμαθε γιατί την κατέγραφε με κοριό.

«Για 10 λεπτά είχα θολώσει και γύριζε το μυαλό με αυτά που είχα ακούσει» έχει πει ως εξήγηση στους αστυνομικούς.

 

 

see more: news247.gr