Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός Τα οικονομικά σας σήμερα θέλουν περισσότερη προσοχή. Μία κακή εκτίμηση θα σας βγάλει έξω από το προκαθορισμένο οικονομικό σας πρόγραμμα. Πολύ πιθανόν να είναι μία μέρα που θα πρέπει να πάρετε κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις, όπου θα εξαρτηθεί η οικονομική σας σταθερότητα. Το βράδυ μάλλον θα είναι ήσυχο, με την συντροφιά κάποιων δικών σας ανθρώπων, και αγαπημένων φίλων.

Ταύρος Ο έρωτας σήμερα θα σας χτυπήσει την πόρτα. Είναι μία πολύ ερωτική μέρα, που θα δείτε να εξελίσσονται χαρούμενα προσωπικά και συναισθηματικά γεγονότα. Πολύ πιθανόν κάποιοι να σας αποτρέψουν, [για κάποιους λόγους] την χαρά και την ανεμελιά που θέλετε να ζήσετε. Ξεχάστε για λίγο τα προβλήματα και βρεθείτε κοντά στον άνθρωπό σας. Οι φίλοι στηρίζουν τις επιλογές σας και βρίσκονται στο πλευρό σας.

Δίδυμοι Από το απόγευμα θα νιώσετε μία δύναμη να κατακλύζει στην ζωή σας. Θα νιώσετε ότι όλα είναι πολύ πιθανά να συμβούν και να επαληθευτούν μετά από δική σας επιθυμία. Όμως μην ξεχνάτε, ότι κάνετε σήμερα θα έχει αντίκτυπο στην κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή με αποτέλεσμα να κριθείτε αυστηρά από τους άλλους. Κάποιο προσωπικό θέμα, θα σας στεναχωρήσει αρκετά και θα πρέπει να δώσετε παράταση χρόνου για να λυθεί.

Καρκίνος Κάποιο προσωπικό θέμα σας ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα. Σήμερα θα νιώσετε περισσότερο την απώλεια ή την απομάκρυνση του αγαπημένου σας προσώπου. Πολύ πιθανόν να αποφασίσετε για μία μετακίνηση που αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην περιμένετε βέβαια άμεσα να τακτοποιήσετε θέματα που εκκρεμούν. Μάλλον θα βρίσκετε κάποια εμπόδια που θα αναβάλλουν την ομαλή ροή των γεγονότων.

Λέων Οι φίλοι σήμερα μπαίνουν δυναμικά στην ζωή σας, για κάποιο καλό λόγο. Γενικά να περιμένετε υποστήριξη από τους άλλους και η λάμψη σας θα είναι ξεχωριστή. Η μέρα αυτή κρύβει εκπλήξεις και γεγονότα που πολύ πιθανόν θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Ένα προσωπικό σας θέμα που για κάποιους λόγους βρίσκεται σε δύσκολη εξέλιξη, σήμερα θα μπορέσετε να το δείτε με άλλα μάτια και να αποφασίσετε κάτι πιο θετικό.

Παρθένος Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα δεν θα είναι τόσο προστατευτικό όσο θα επιθυμούσατε. Η μέρα θα έχει κάποιες εντάσεις που θα σας κουράσουν αρκετά. Μην παρασυρθείτε από την υπερβολική τάση που σας διακρίνει να τα έχετε όλα στην εντέλεια. Δεν λειτουργούν όλοι οι άνθρωποι κατ’ αυτόν τον τρόπο και μην περιμένετε να σας καταλάβουν.

Ζυγός Δυνατή μέρα από κάθε άποψη. Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε ή να χαλάσετε κάποια θέματα ζωτικής σημασίας. Στα κοινωνικά και επαγγελματικά σας θα έχετε κάποιες εξελίξεις που θα σας τοποθετήσουν σε μία πιο υψηλή θέση από αυτή που είδη βρίσκεστε. Προσέξτε ώμος τον τρόπο που θα διαχειριστείτε αυτή την εύνοια. Μην παραμελείτε την οικογένεια ή τον σύντροφο, προς χάριν της δικής μόνο εύνοιας.

Σκορπιός Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Θα βρεθείτε με αγαπημένα σας άτομα, που μπορεί για κάποιους λόγους να έχετε απομακρυνθεί από κοντά τους. Στα οικονομικά θέματα θα πρέπει να καλύψετε σήμερα κάποιες βασικές υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους και έχουν καθυστερήσει αρκετά. Το βράδυ μπορεί κάτι να σας απογοητεύσει, αλλά πολύ πιθανόν να κρατήσει όλο αυτό για λίγο.

Τοξότης Οι προσωπικές σας σχέσεις σήμερα θα περάσουν μία κρίση. Δεν αποκλείεται να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα, που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Βέβαια το φιλικό περιβάλλον θα σας στηρίξει σε ψυχολογικό επίπεδο και θα μπορέσετε να ανακάμψετε πολύ γρήγορα σε ότι και να συμβεί. Μία μετακίνηση σήμερα θα σας δώσει αρκετή χαρά, γιατί θα σμίξετε με αγαπημένα σας άτομα.

Αιγόκερως Σήμερα θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας δώσουν δύναμη και ικανοποίηση. Μια προσωπική υπόθεση εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο και πολύ πιθανόν σήμερα να πάρετε χαρά που θα αφορά τον –την σύντροφό σας. Οι συναντήσεις με ανθρώπους που νοιώθετε πολύ καλά μαζί τους, θα είναι ένα από τα στοιχεία της σημερινής μέρας. Ακόμη και αν η διάθεση σας δεν είναι η καλύτερη, η ζεστασιά από τους άλλους, είναι σημαντική.

Υδροχόος Σήμερα θα φροντίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά σας. Βρίσκεστε σε ένα διήμερο ανασφάλειας συναισθηματικής, λόγο κάποιων θεμάτων που αλλιώς τα υπολογίζατε και διαφορετικά σας έχουν έρθει. Μην απελπίζεστε για κάτι που σύντομα θα τακτοποιηθεί. Έτσι και αλλιώς βρίσκεστε σε μία περίοδο πολύ ευνοϊκών αλλαγών, που θέλουν πολύ σωστή διαχείριση, για να φτάσετε στο ποθητό αποτέλεσμα.

Ιχθύς Μια μέρα επεισοδιακή. Από την μια θα γεμίσετε με ανασφάλειες επαγγελματικές και οικογενειακές που δύσκολα θα τα διαχειριστείτε, από την άλλη ο έρωτας θα σας κρατά δυνατούς. Μην αμφιβάλετε για τα αισθήματα του – της συντρόφου. Σήμερα μάλιστα θα θελήσει να σας δείξει την αγάπη του – της με χίλιους τρόπους. Πάρτε δύναμη από τον έρωτα και αγνοήστε τα δύσκολα που θέλουν να σας ρίξουν.

source


///