ΔΙΔΥΜΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Το πρώτο ζώδιο του αέρα στον ζωδιακό κύκλο και το τρίτο συνολικά είναι ο Δίδυμος. Κυβερνήτης των Διδύμων είναι ο Ερμής. Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που βρίσκεται πιο κοντά στον Ήλιο από οποιοδήποτε άλλο ουράνιο σώμα του ηλιακού μας συστήματος. Επίσης είναι ο μικρότερος και ο γρηγορότερος πλανήτης καθώς κάνει μία πλήρη περιφορά γύρω από τον Ήλιο πιο γρήγορα από κάθε άλλο πλανήτη. Για τους αρχαίους Έλληνες, ο Ερμής είναι ο Θεός που μεταφέρει ειδήσεις και νέα. Ο Δίας, ο βασιλιά των θεών τον έχρησε προσωπικό αγγελιοφόρο του καθώς οι ικανότητες του γοργοπόδαρου Θεού στην επικοινωνία δεν έχουν αντάξιό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ρήμα που αντιπροσωπεύει καλύτερα τους εκπροσώπους του ζωδίου αυτού, είναι το «μαθαίνω». Στους Διδύμους αρέσει να μαθαίνουν συνεχώς καινούρια ενδιαφέροντα πράγματα χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα στο να εμβαθύνουν σε αυτά, κάτι μπορεί να τους αποτρέψει από το να αποκτήσουν ολοκληρωμένη άποψη για ένα θέμα. Επίσης μπορεί πολύ εύκολα, όταν δεν υπάρχει κάτι καινούριο να μάθουν, να βαρεθούν και να απομακρυνθούν για να αναζητήσουν νέες εμπειρίες. Τους αρέσουν πολύ οι μετακινήσεις, να μεταβαίνουν από μέρος σε μέρος και να επικοινωνούν με ανθρώπους μαθαίνοντας συνεχώς κάτι καινούριο από όσους γνωρίζουν αλλά και μαθαίνοντας στους άλλους πράγματα που οι ίδιοι ξέρουν.

Πιθανότατα είναι το ζώδιο με την μεγαλύτερη άνεση στην επικοινωνία καθώς η επικοινωνία για τους Διδύμους δεν είναι απλά μέσω επαφής με τους άλλους ανθρώπους αλλά τρόπος ζωής. Πάντα ετοιμόλογοι έχουν κάτι να πουν και είναι περιζήτητοι στις παρέες καθώς με την ζωντάνια τους ανεβάζουν την διάθεση όλων όσων βρίσκονται κοντά τους.

Συμβολίζονται συνήθως με δύο πρόσωπα τα οποία κοιτούν σε αντίθετες κατευθύνσεις κάτι που όπως φανερώνει και το όνομά τους μπορεί να τους κάνει διπρόσωπους. Στην ευχάριστη συνήθως παρέα των Διδύμων έρχονται κάποιες στιγμές κατά τις οποίες φαίνονται να μεταμορφώνονται σε ένα άσχημο πρόσωπο το οποίο μιλάει με όχι ωραίο λόγο. Το άσχημο πρόσωπο τους μπορεί να εκφράζεται αρκετά συχνά γι’ αυτό και πολύ θεωρούν ότι οι Δίδυμοι έχουν δύο πρόσωπα. Επίσης είναι αρκετά πονηροί και όπως ο Θεός Ερμής καταφέρνουν να ξεγελάσουν και να πείσουν τους άλλους να κάνουν αυτό που εκείνοι θέλουν. Το ευαίσθητο σημείο των Διδύμων συνήθως είναι οι πνέυμονές τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!


Οι Δίδυμοι είναι αστρολογικό ζώδιο, το οποίο συνδέεται με τον αστερισμό των Διδύμων. Σύμφωνα με τον τροπικό ζωδιακό, οι Δίδυμοι καταλαμβάνονται από τον Ήλιο από 21 Μαΐου μέχρι 21 Ιουνίου. Στον αστρικό ζωδιακό, ο αστερισμός καταλαμβάνεται κατά την περίοδο από 16 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου. Το ζώδιο απέναντι από τους Διδύμους είναι ο Τοξότης.

Οι Δίδυμοι συνδέονται με τα δίδυμα αδέλφια Κάστορα και Πολυδεύκη.


 

Η γυναίκα Δίδυμος

Μια όμορφη γυναίκα με μυαλό, ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Κινείται γρήγορα και δεν μπορεί να κάθεται ή να στέκεται ακίνητη για πολύ ώρα. Είναι ικανή να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα και γρήγορα μάλιστα. Αν βγαίνετε μαζί της, θα νιώθετε πως βγαίνετε ταυτόχρονα με πολλές γυναίκες την ίδια στιγμή. Δεν μπορείτε να την «δέσετε» με την λέξη Αγάπη καθώς νοιάζεται για τον έρωτα, αλλά δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή της.

Θα πρέπει να έχετε την ικανότητα να προσαρμόσετε τον εαυτό σας για να τα πάτε καλά με τους τόσους πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες της. Είναι ονειροπόλα. Θέλει να μαθαίνει κάτι καινούριο συνεχώς. Ακόμα και αν είναι δύο στη συσκευασία του ενός, είναι αρκετά τυχερή στον έρωτα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε ιδιαίτερα για να κερδίσετε την καρδιά της.

Ακόμα και όταν της αρέσετε και σας θαυμάζει, θα βλέπει ταυτόχρονα και θα κρίνει την αρνητική σας πλευρά καθώς είναι στη φύση της. Μπορεί να κρατά όλων των ειδών τα ανάμεικτα συναισθήματα μέσα της χωρίς να καταλάβετε τίποτα. Μπορεί να σας χαροποιήσει με τον τρόπο που φέρεται. Οι συζητήσεις μαζί της ποτέ δεν θα σας κάνουν να βαρεθείτε. Είναι ικανή να μιλήσει για μία ποικιλία θεμάτων. Μπορεί να σας κάνει να νιώσετε σαν τον πιο τυχερό άνθρωπο πάνω στη Γη.

Μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε πως χρειάζεται στοργή, αλλά όταν πρέπει να σταθεί μόνη της, μπορεί να το κάνει άνετα και αποφασιστικά. Μπορεί να είναι η καλύτερή σας φίλη και να σας μιλά για τα πάντα. Θα συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητές σας με την ίδια ενεργητικότητα που έχετε και εσείς. Είναι ιδιαίτερα έξυπνη και μαθαίνει καινούρια πράγματα σε χρόνο ρεκόρ. Μπορεί να σας δώσει πάρα πολύ καλές συμβουλές . Αν δεν είναι σίγουροι για τα συναισθήματά σας, τότε θα σας δει μόνο σαν έναν καλό φίλο.

Μπορεί εύκολα να κάνει κάποιον να την ερωτευτεί. Οι πολλαπλές της αλλαγές και οι διαθέσεις της μπορούν να γοητεύσουν πολλούς άντρες. Μπορεί να γελάει για δύο λεπτά και ύστερα να μείνει σιωπηλή στα ξαφνικά. Θέλει να βρει τον πραγματικό έρωτά της και να γνωρίσει τον άντρα των ονείρων της. Περιμένει πολλά από αυτόν, υπερβολικά πολλά. Συνεχώς περιμένει τον ιππότη με τη γυαλιστερή πανοπλία, ακόμα και αν βρίσκεται σε μία σταθερή μακροχρόνια σχέση. Μπορεί να ερωτευτεί κάποιον άλλον όσο είναι μαζί σας.

Αν τη χωρίσετε, θα σας ξεχάσει γρήγορα, καθώς η αλλαγή είναι στη φύση της. Η γυναίκα Δίδυμος ραγίζει καρδιές με τη μεγαλύτερη συχνότητα από όλες τις γυναίκες του ζωδιακού. Επειδή είναι ονειροπόλα και περιμένει συνεχώς τον ιππότη της, η ερωτική της ζωή πολλές φορές είναι περίπλοκη και γενικά μπερδεμένη.

Καθώς έχει πολλαπλή προσωπικότητα και πάρα πολλές ιδέες, σιχαίνεται να τις τακτοποιεί ή να τις γράφει κάπου. Επειδή γνωρίζει πως τα πιστεύω της μπορεί να είναι διαφορετικά την επόμενη μέρα. Μπορεί να επικοινωνήσει σε περισσότερες από 1 γλώσσα, καθώς είναι ιδιαίτερα γλωσσομαθής. Αν θελήσει να σας πει ένα άσχημο σχόλιο, δεν θα το κάνει αμέσως, αλλά θα μιλήσει για ένα σωρό άλλα πράγματα μέχρι να έρθει η συγκεκριμένη κουβέντα καταλάθος στη συζήτηση και να μην σας προσβάλλει.

Γενικά δεν λέει ψέμματα. Δουλεύει σκληρά και μία στο τόσο ξεκουράζεται. Μπορεί να βαρεθεί εύκολα σε μία εργασία, και ποτέ δεν είναι ικανοποιημένη με τη δουλειά της, τα χρήματα που βγάζει ή την φήμη της. Προσπαθεί συνεχώς να έχει περισσότερα. Μην τη ρωτήσετε ποια είναι τα σχέδιά της για το μέλλον, γιατί δεν θα σας απαντήσει. Μόλις τη γνωρίσετε, θα σας υποστηρίζει πάντα και θα είναι δίπλα σας. Όταν έχει κάποιο όμορφο όνειρο λατρεύει να το μοιράζεται με έναν άνθρωπο που έχει στη καρδιά της.


“Έχεις το σκεπτικό του ατόμου που θέλει να κερδίσει σε όλα τα επίπεδα για αυτό μπορεί να γίνεις ελαφρώς απόλυτος/η ή ακόμα και να κλειστείς στον εαυτό σου, χωρίς να θέλεις να επικοινωνήσεις.”


ΔΙΔΥΜΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

 

Χαρακτηριστικά των Διδύμων

Από την Νάνσυ Πατμάνογλου

 

Πολικότητα: Αρσενικό
Φύση: Εγκεφαλική και επικοινωνιακή.
Στοιχείο: Αέρας.
Ιδιότητα: Μεταβλητή.
Πλανήτης: Ο Ερμής, ο πλανήτης της διανόησης, της επικοινωνίας και της γνώσης.
Ημέρα: Τετάρτη.
Χρώματα: Λευκό, φωτεινό κίτρινο, παλ μπλέ και παστέλ.
Θετικά χαρακτηριστικά: προσαρμόσιμος, ευέλικτος, πνευματικός, επικοινωνιακός, αυθόρμητος, εύγλωττος, νεανικός, γεμάτος ζωντάνια, ομιλητικός, διασκεδαστικός, έξυπνος και λογικός.
Αρνητικά χαρακτηριστικά: μεταβαλλόμενος, ανήσυχος, περίεργος, ασυνεπής, επιφανειακός, πονηρός, νευρικός, και κουτσομπόλης.
Πέτρες: Τοπάζι, κρύσταλλα, αμέθυστος, ελαφρόπετρα και οι διαφανείς πέτρες.
Μέταλλα: Κασσίτερος και χαλκός.
Ζώα: Μικρά πουλιά, παπαγάλοι, πεταλούδες και πίθηκοι.
Άγγελος: Ραφαήλ.
Ώρα: Χάραμα.
Κατεύθυνση: Ανατολή.
Το σύνθημα σας: Θέλω να μάθω.
ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ
Πιστεύετε σε ένα μόνο πράγμα: να ζήσετε τη ζωή σας στο έπακρο! Είστε ευέλικτοι και σας αρέσει να κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα ταυτόχρονα. Έχετε υψηλή νοημοσύνη και πνευματώδη χαρακτήρα. Νιώθετε τυχεροί και ευτυχισμένοι και σπάνια κρατάτε κακία, ενώ αυτή η παιδική αθωότητα που έχετε, σας κάνει να τα πάτε  πολύ καλά σχεδόν με όλους τους ανθρώπους και κατ’ επέκταση έχετε έναν πολύ μεγάλο κοινωνικό κύκλο. Ξεπερνάτε εύκολα τις θλιβερές στιγμές στη ζωή σας και όντας χαρούμενοι, φωτίζετε τις ζωές των άλλων γύρω σας. Δείχνετε συμπόνια για τους ανθρώπους που είναι λιγότερο προνομιούχοι από εσάς. Είστε μια περίεργη φύση και αγαπάτε να εξερευνάτε νέα πράγματα και τόπους. Έχετε ένα κοφτερό μυαλό που σας βοηθάει να μαθαίνετε μάλλον εύκολα και υψηλή νοημοσύνη που σας κάνει επικοινωνιακούς.
ΤΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΣΑΣ
Μπορεί να είστε ευέλικτοι, αλλά ο πόθος σας για συνεχή αλλαγή σας κάνει ασταθείς, ένα γνώρισμα που σας επηρεάζει αρνητικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Ενθουσιάζεστε με την έναρξη νέων πραγμάτων, αλλά βαριέστε εύκολα και πολύ  σπάνια τα συνεχίζετε με επιμονή. Δε συγκεντρώνεστε ενεργά σε ένα μόνο έργο και η προσοχή σας είναι διάσπαρτη. Ζείτε μόνο για τη διασκέδαση στη ζωή σας και θέλετε την απόλαυση, παραγκωνίζοντας κάποιες φορές τις υποχρεώσεις σας και αποφεύγοντας κάθε είδους σκληρή δουλειά. Ένα άλλο αρνητικό χαρακτηριστικό σας είναι ότι είστε πολύ απρόβλεπτοι. Απεχθάνεστε κάθε είδους σωματική εργασία και μπορεί να θεωρηθείτε τεμπέληδες και υποτονικοί. Είστε εξαιρετικά εγωιστές και ασταθείς κατά καιρούς. Σε δυσμενείς συνθήκες, σας καταλαμβάνουν η απαισιοδοξία, ο υλισμός, η ανηθικότητα, η μετατόπιση των ευθυνών στους άλλους και η πονηριά.
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ…..
Από τη θετική πλευρά:
♥ Είστε ευέλικτοι και μπορούν να σας κερδίσουν εύκολα.
Είστε πολύ έξυπνοι για να κατανοήσετε το σύντροφό σας.
Είστε πολύ κοινωνικοί και ως εκ τούτου κάνετε εύκολα φίλους και ερωτικές σχέσεις.
Είστε εύγλωττοι και κάνετε τους άλλους να γελάνε, κερδίζοντας τον έρωτά τους!
Επιδιώκετε τον ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή και δεν είστε καθόλου βαρετοί.
Από την αρνητική πλευρά:
Η δυναμικότητά σας μπορεί να διώξει μακριά πολλούς επίδοξους μνηστήρες.
Μπορεί να κάνετε σχέση με επιφανειακά άτομα.
Επιδιώκετε την ποικιλία και είναι αμφίβολο αν θα μείνετε με τον ίδιο σύντροφο για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η υψηλή νοημοσύνη σας μπορεί να είναι καταστροφική για σας, δεδομένου ότι μπορεί να είναι δύσκολο για τους άλλους να συμβαδίσουν με το πνευματικό σας επίπεδο.
Τα θέλετε όλα δικά σας στη σχέση.

Τα ερωτικά μυστικά του αυθόρμητου και γεμάτου ζωντάνια Διδύμου 

Οι Δίδυμοι έχουν γεννηθεί για το φλερτ, τη χαρά και τη διασκέδαση. Τους αρέσει η κίνηση και η συζήτηση με το σύντροφό τους και το μυαλό τους εργάζεται … υπερωρίες. Είναι τόσο γοητευτικοί, ώστε τους αρέσει να φλερτάρουν και να παίζουν, ακόμα κι αν είναι σε σταθερή σχέση. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πάντα αναζητούν παράλληλη σχέση, απλά τους αρέσει να χρησιμοποιούν τη γοητεία τους για να κάνουν πιο διασκεδαστική τη ζωή τους. Αν είστε καθ’ οιονδήποτε τρόπο ζηλιάρηδες, τότε θα σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπίσετε ένα Δίδυμο, επειδή το φλερτ είναι όλη του η ζωή. Δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτό.

Οι Δίδυμοι είναι πάντα σε κίνηση και η φλυαρία τους συνδυάζεται με ένα έξυπνο μυαλό, που πάντα ταξιδεύει από το ένα πράγμα στο άλλο. Έτσι τους αρέσει να είναι και η ερωτική τους ζωή. Δεν είναι απαραίτητα άπιστοι αλλά θα φλερτάρουν, και αν θέλετε την αμέριστη προσοχή τους, μπορεί να μην είναι σε θέση να σας δώσουν ό, τι θέλετε. Αγαπούν τη διανοητική διέγερση που προέρχεται από το φλερτ και τη σεξουαλική αποπλάνηση. Από την άλλη πλευρά, αν σας αρέσει ο ενθουσιασμός και το απροσδόκητο, τότε έχετε βρει το ταίρι των ονείρων σας.

Και ενώ μερικές φορές μπορεί να αναρωτιέστε πόσο ειλικρινή είναι τα λόγια τους, οι φιλοφρονήσεις που παίρνετε από ένα Δίδυμο είναι τόσο ωραίες, που ακόμα κι αν τα μισά από αυτά που λένε είναι αλήθεια, θα κολλήσετε μαζί τους περισσότερο. Η ζωή είναι πολύ μικρή για τους Διδύμους και ποτέ δεν θα υπάρξει γι’ αυτούς αρκετός χρόνος για να κάνουν όλα τα πράγματα που θέλουν να κάνουν. Το μυαλό τους είναι πάντα εν κινήσει και πηγαίνουν συνεχώς από το ένα θέμα στο άλλο, τόσο πολύ που μπορεί μερικές φορές να σας είναι δύσκολο να τραβήξετε την προσοχή τους. Αν κάνετε σχέδια με έναν Δίδυμο, περιμένετε να αλλάξουν και πολλές φορές την τελευταία στιγμή. Οι λέξεις που είναι πιο πιθανό να ακούσετε από τον/τη Δίδυμό σας είναι:  «Έχω μια καλύτερη και πιο συναρπαστική ιδέα».

Οι Δίδυμοι είναι περίεργοι και πολυάσχολοι, οπότε μη θυμώσετε αν κάθονται στον υπολογιστή με τις ώρες, διαβάζουν ή μιλάνε στο τηλέφωνο. Δεν κουράζονται εύκολα και έχουν μια παιδική περιέργεια και θαυμασμό για τη ζωή που τους κρατάει νέους, ακόμα και σε μεγάλη ηλικία. Με τη γοητεία τους και την τέχνη που έχουν στο φλερτ , οι περισσότεροι Δίδυμοι δεν είναι ποτέ μεγάλοι για να ερωτευτούν, αντίθετα, όσο περνάνε τα χρόνια, γίνονται καλύτεροι και πιο έμπειροι. Μη δοκιμάσετε να τους αλλάξετε, θα υπάρξει σύντομα ο/η αντικαταστάτης σας. Φροντίστε να είστε χαρούμενοι και μην πιστεύετε πολύ στα λόγια τους, οι πιθανότητες να αλλάξουν απόφαση είναι μεγάλες. Και θυμηθείτε, οι Δίδυμοι χρειάζονται ένα σύντροφο που θα τους αποδεχτεί γι’ αυτό που είναι, χωρίς να προσπαθεί να τους αλλάξει.

ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ

Οι πιο πιθανοί υποψήφιοι σύντροφοι για τους Διδύμους είναι τα άλλα ζώδια του Αέρα, ο Ζυγός και ο Υδροχόος, τα οποία είναι εξίσου πνευματικά και εγκεφαλικά. Ο Ζυγός αναζητά μακροχρόνιες σχέσεις, έτσι στην αρχή της γνωριμίας μπορεί να ενοχληθεί από την προφανή εκκεντρικότητα των Διδύμων, καθώς δεν μπορούν να του δώσουν τη δέσμευση που χρειάζεται. Μόλις όμως ψάξει κάτω από την επιφάνεια, θα δει ότι θέλουν αυτό που θέλει κι αυτός, οπότε καλό είναι να μη βασίζεται στις πρώτες εντυπώσεις.

Ο Υδροχόος είναι ένας πολύ καλός σύντροφος για τους Διδύμους, διότι πραγματικά καταλαβαίνει τις ανάγκες τους, έτσι αντί να ζηλεύει με το φλερτ τους, απλά το αγνοεί. Ο Υδροχόος είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος και δεν κολλάει στις σχέσεις του, έτσι οι Δίδυμοι νιώθουν ελεύθεροι και αυτόνομοι.

Οι Δίδυμοι μοιράζονται την αγάπη για τον κίνδυνο και την περιπέτεια με το αντίθετο ζώδιο από αυτούς, τον Τοξότη. Όντας απέναντι ο ένας στον άλλον, έλκονται μεταξύ τους, μοιράζονται την αγάπη για τα ταξίδια, την ελευθερία και την περιπλάνηση. Είναι μια συναρπαστική σχέση που διεγείρει ο ένας τον άλλον, καθώς κανείς τους δεν θέλει να επιβληθεί, ούτε και να δαμάσει τον άλλον. Η ζωή δεν θα είναι ποτέ βαρετή. Γεύονται μαζί μια ζωή γεμάτη περιπέτεια αλλά και διαμάχες, που όμως τους δίνουν το κίνητρο για μια συνεχή ανακάλυψη.

Επίσης πολλές φορές υπάρχει ερωτική συμβατότητα μεταξύ γειτονικών ζωδίων, δηλαδή οι Δίδυμοι μπορεί να αισθανθούν ακαταμάχητη έλξη για έναν Ταύρο ή  Καρκίνο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Δίδυμοι και Κριός: Υπάρχει μεταξύ τους έντονη ερωτική χημεία και συζήτηση που οδηγεί σε μια πολύ ερωτική σχέση. Αν αυτό το ζευγάρι μπορέσει και αποφύγει τις ασήμαντες διαμάχες, ποτέ δεν θα κουράσουν ο ένας τον άλλον.

Δίδυμοι και Ταύρος: Η πρώτη συνάντηση μπορεί να μην αποκαλύψει τίποτα κοινό μεταξύ τους, αλλά με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να βρουν κάτι το ιδιαίτερο ο ένας στον άλλον. Αξίζει να επενδύσετε σε αυτή τη σχέση.

Δίδυμοι και Δίδυμοι: Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει καμία βαρετή στιγμή σε αυτό το ζευγάρι. Θα αιχμαλωτίσουν και θα γοητεύσουν ο ένας τον άλλο, αφού εδώ πρόκειται για μια μεγάλη συνάντηση μυαλών!

Δίδυμοι και Καρκίνος: Ο τρόπος επικοινωνίας των Διδύμων μπορεί να είναι πολύ γρήγορος και απότομος για τον ευαίσθητο Καρκίνο, αλλά ο καθένας έχει πολλά να διδάξει στον άλλον. Για να λειτουργήσει αυτή η σχέση, χρειάζονται υποχωρήσεις κι από τις δυο πλευρές.

Δίδυμοι και Λέων: Αν και είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους, θα ερωτευτούν εύκολα ο ένας τον άλλον. Οι συγκρούσεις ξεκινάνε από την κτητικότητα του Λέοντα, σαν ανταπόδοση στο φλερτ του Διδύμου. Οι ανασφάλειες μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες για τη σχέση, αν δεν τεθούν υπό έλεγχο.

Δίδυμοι και Παρθένος: Καθώς ο Ερμής κυβερνά αυτά τα δύο ζώδια, έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, αλλά όμως μια πολύ διαφορετική προσέγγιση στη ζωή. Μπορεί να ενοχλούν ο ένας τον άλλο, καθώς ο ένας δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του άλλου.

Δίδυμοι και Ζυγός:
Υπάρχει εδώ ένας μεγάλος έρωτας, με τους Διδύμους να θεωρούν τον τρόπο που εκφράζει την αγάπη του ο Ζυγός, ήρεμο και γοητευτικό. Αυτή θα είναι μια συναρπαστική σχέση που θα φέρει πολλή ευχαρίστηση και στους δύο.

Δίδυμοι και Σκορπιός: Είναι δύσκολο να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον αλλά μόλις ερωτευτούν, δύσκολα θα χωρίσουν. Η έντονη συναισθηματική οικειότητα του Σκορπιού έχει ως αποτέλεσμα πολλούς διαπληκτισμούς, με χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

Δίδυμοι και Τοξότης: Τα ετερώνυμα έλκονται και αυτό το ζευγάρι θα είναι πολύ ευτυχισμένο μαζί. Μια σχέση μεταξύ αυτών των δύο θα προχωρήσει γρήγορα και ποτέ δεν θα γίνει βαρετή ή καταπιεστική.

Δίδυμοι και Αιγόκερως:
Και οι δυο έλκονται μεταξύ τους αλλά θα είναι δύσκολο να συμβιβάσουν τον διαφορετικό τρόπο προσέγγισης στη ζωή. Αξίζει όμως τον κόπο να δοκιμάσουν.

Δίδυμοι και Υδροχόος: Και τα δυο αυτά ζώδια είναι τόσο συμπληρωματικά μεταξύ τους και ωφελούν ο ένας τον άλλον, με αποτέλεσμα να κατορθώνουν να συμβιβάσουν τις διαφορές τους. Ο καθένας έχει πολλά να προσφέρει στον άλλον.

Δίδυμοι και Ιχθύς: Δεν είναι απίθανη η συμβατότητα αλλά θα χρειαστεί προσπάθεια και από τις δυο πλευρές. Αυτή μπορεί να γίνει μια δυνατή φιλία, αλλά όχι και βαθιά ερωτική σχέση.

GEMINI

sources: moira.gr

follow Γλυφάδα metropolitans on twitter 

 

 

GLYFADA METROPOLITANS