Με το επίκαιρο θέμα: «Η πανδημία και η συνθήκη εγκλεισμού της», ολοκληρώνονται μεθαύριο, Πέμπτη, οι διαδικτυακές συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γλυφάδας, πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Οι συναντήσεις θα αρχίσουν ξανά τον Σεπτέμβριο. Το θέμα συζήτησης της τελευταίας αυτής συνάντησης, πάντα με την παιδοψυχολόγο μας Χριστίνα Μπογιατζή, τροποποιήθηκε σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό, προκειμένου να είναι επίκαιρο και η συζήτηση να αποβεί χρήσιμη και ουσιαστική.

Η πανδημία και η συνθήκη εγκλεισμού της επέφεραν πολλές δυσμενείς συνέπειες σε όλες τις ηλικίες εντός και εκτός της οικογένειας. Θα συζητήσουμε τους τρόπους να βάλουμε πίσω μας ερμητικά κλειστά όλη την πανδημία και τις επιδράσεις της στην ψυχή τη δική μας και των παιδιών μας. «Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και ουσιαστικοί. Αυτές οι συζητήσεις αφορούν πολύ σημαντικά θέματα και μπορούν να βάλουν ένα λιθαράκι σε κάθε σπιτικό», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος. Η διαδικτυακή συνάντηση έχει οριστεί για την Πέμπτη 24/6/2021, από τις 12 έως τη 1.30 το μεσημέρι. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν με email τους κωδικούς Zoom, την ημέρα της συνάντησης.

Αν δεν δείτε το email στα εισερχόμενά σας, ελέγξτε και τα Spam. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Σχολή Γονέων αλλά και την εν γένει λειτουργία της Δημοτική Βιβλιοθήκη Γλυφάδας η οποία εδρεύει στο Διασχολικό Κέντρο (Επαμεινώνδα 30 και Αγίας Τριάδας, Άνω Γλυφάδα), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 210 9641298.

Υπεύθυνοι: Εμμανουέλα Αργυροπούλου και Νίκος Ζήκος.