Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης: Άνοιξε τις πύλες του το Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο στην καρδιά του Ελληνικού!

Τις πύλες του άνοιξε για να υποδεχθεί τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης το Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο στην καρδιά του Ελληνικού.

Το Αναγεννημένο πάρκο στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής (πίσω από το Praktiker), το οποίο η σημερινή διοίκηση παρέλαβε “ξερή αλάνα”, σήμερα ξεχειλίζει από χρώματα, αρώματα, παιδικές φωνές και ίσως είναι το καλύτερο αστικό πάρκο στην Αττική.

Όπως είχε υποσχεθεί η σημερινή δημοτική αρχή του Γιάννη Κωνσταντάτου  όταν το εγκαινίαζε, πριν από 4 χρόνια, η εικόνα του θα βελτιωνόταν χρόνο με το χρόνο.

Στο πάρκο δημιουργήθηκε ένας νέος ποδηλατόδρομος για μικρά παιδιά, φυτεύτηκαν εκατοντάδες λουλούδια και μυρωδικά φυτά, τοποθετήθηκε ένα υπαίθριο γυμναστήριο και τραπέζια πιγκ-πογκ, και κατασκευάστηκε από την αρχή ένα σύγχρονο γήπεδο 5χ5.

Οι επισκέπτες  θα μπορούν να κάθονται να απολαμβάνουν τον καφέ τους στα νέα κιόσκια και στους τραπεζόπαγκους, ενώ τα παιδιά τους θα παίζουν στην πιστοποιημένη με το ειδικό σήμα του Υπουργείου Εσωτερικών, παιδική χαρά και θα κάνουν ποδήλατο στον καινούργιο ποδηλατόδρομο.

 

Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Για τους ζωόφιλους υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο πάρκο σκύλων, ενώ οι λάτρεις του κινηματογράφου σε λίγες ημέρες θα απολαμβάνουν ταινίες πρώτης προβολής στο θερινό σινεμά που βρίσκεται μέσα στο πάρκο.

Ο στόχος της διοίκησης Κωνσταντάτου, να ξαναδώσει ζωή στις παραμελημένες γειτονιές της πόλης  με έργα ουσίας και ανάπτυξης, υλοποιείται καθημερινά με σταθερά βήματα προς τα μπρος.

Η αναγέννηση της πόλης που υποσχέθηκε ο δήμαρχος, συνεχίζεται δυναμικά και με αμείωτους ρυθμούς.