Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ 2018 (ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ 29/5 ΕΩΣ 4/6)

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης για άλλη μία χρονιά διοργανώνει το καλοκαιρινό Summer Camp για τα παιδιά των δημοτών της πόλης.

Γιάννης ΚωνσταντάτοςΠαρά την οικονομική κρίση που δημιουργεί ένα ασφυκτικό περιβάλλον για τα οικονομικά του δήμου, η δημοτική αρχή κατανοώντας τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, για ακόμη μία χρονιά, η συμμετοχή των μικρών μας φίλων στο Camp θα είναι χωρίς χρηματικό αντίτιμο.

Με τη συνεργασία εξειδικευμένων επαγγελματιών, και φέτος το καλοκαίρι, ο Δήμος θα προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας προγράμματα για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση. Θέλω επίσης να τονίσω ότι πολλοί δήμοι για παρόμοιες δράσεις ζητούν οικονομικό αντίτιμο από τους δημότες τους, προσφέροντας χαμηλότερης ποιότητας υπηρεσίες από αυτές που εμείς προσφέρουμε δωρεάν.

Κύριο μέλημα μας, από την στιγμή που αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους Δημότες. Μέρα με την μέρα αλλάζουμε την πόλη. Αφήνουμε πίσω την μιζέρια και την οπισθοδρόμηση και δουλεύουμε εντατικά για την αναγέννηση της πόλης μας.

Σας εύχομαι καλό και δημιουργικό καλοκαίρι!

Γιάννης Κωνσταντάτος

Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διάρκεια, αιτήσεις και δικαιολογητικά

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από 7.30 – 15.30. Η πρωϊνή προσέλευση των παιδιών θα είναι ελεύθερη από 7.30 μέχρι 9.00. Η αποχώρηση θα είναι ελεύθερη από 13.00 – 13.30 και από 15.00 – 15.30. Οι δραστηριότητες που θα μπορούν να παρακολουθούν και να συμμετέχουν τα παιδιά είναι αθλητισμός, κολύμβηση, ζωγραφική, μουσική, χορός, χειροτεχνίες κ. ά. Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν τα παιδιά των δημοτών και των κατοίκων που είναι γεννημένα από το έτος 2006 μέχρι και το 2012. Παιδιά από άλλους Δήμους δεν γίνονται δεκτά και δεν έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης.

Κατάθεση αιτήσεων, από την Τρίτη 29 Μαϊου μέχρι και τη Δευτέρα 4 Ιουνίου και ώρες 9 π.μ. έως 1 μ.μ και 6 μ.μ. έως 8 μ.μ. στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργυρούπολη (Τριπόλεως 6 και Λ. Κύπρου).

H αίτηση θα γίνεται δεκτή μόνο εάν είναι ενυπόγραφη και εάν συνοδεύεται υπόχρεωτικά από:

– Ιατρική γνωμάτευση για δυνατότητα άθλησης του παιδιού (από 1/8/2017 έως την ημέρα κατάθεσης της αίτησης).

– Για τους δημότες πιστοποιητικό οικογειακής κατάστασης του Δήμου.

– Για τους κατοίκους πιστοποιητικό οικογενειακής κατάσασης και λογαριασμό ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ κ. .α. ή συμβόλαιο ενοικίασης.

Εάν ο αριθμός των αιτήσεων είναι πολύ μεγάλος η σειρά προτεραιότητας θα τηρηθεί ως ακολούθως:

  1. τα παιδιά δημοτών με δύο εργαζόμενους γονείς ή μονογονεϊκών οικογενειών ή πολύτεκνων οικογενειών ή εργαζομένων του Δήμου.
  2. τα παιδιά κατοίκων με δύο εργαζόμενους γονείς ή μονογονεϊκών οικογενειών ή πολύτεκνων οικογενειών.
  3. τα παιδιά δημοτών ή κατοίκων με έναν εργαζόμενο γονέα.

Πληροφορίες: elliniko-argyroupoli.gr

τηλ.: 210 9600 639