Η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Γλυφάδας παρουσιάζει «Το παιχνίδι της μοναξιάς»

dimos-GlyfadasΗ Θεατρική Ομάδα του Δήμου Γλυφάδας παρουσιάζει το Σάββατο 13/2/2016 και 20/2/2016 στις 19:00, το θεατρικό έργο «Το παιχνίδι της μοναξιάς» του Ουίλιαμ Γκίμπσον, στο θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” (Ανατολικής Ρωμυλίας 123 & Γ. Γεννηματά, Γλυφάδα 16561).

Αν και πέρασαν περισσότερα από πενήντα χρόνια από τότε που πρωτοπαίχθηκε στη Ν. Υόρκη, το έργο του Γκίμπσον παραμένει σύγχρονο και πανανθρώπινο. Όχι μόνο γιατί είναι εξαιρετικά μαστορικό όσον αφορά στην πλοκή και στους δύο χαρακτήρες του, αλλά και γιατί το θέμα του δεν έχει «σύνορα» και αμέτρητοι άνθρωποι, δυστυχώς όλο και περισσότεροι, όπως τα πρόσωπα του έργου, έχοντας λογής λογής συναισθηματικές, οικογενειακές, κοινωνικές, επαγγελματικές και βιοποριστικές «πληγές», ποθώντας να ερωτευθούν, να αγαπηθούν και να συντροφευθούν, κινδυνεύουν να βιώσουν οδυνηρότερα τη μοναξιά.

Το έργο του Γκίμπσον (πρώτοι διδάξαντες το έργο στην Ελλάδα ήταν δύο κορυφαίοι ηθοποιοί, ο Δημήτρης Χορν και η Έλλη Λαμπέτη) δεν είναι δράμα, με την καθαρή, ολική έννοια της λέξης. Με γλυκόπικρο, λεπτό χιούμορ, με μελαγχολία, με κατανόηση και τρυφερότητα για τον πληγωμένο και μοναχικό άνθρωπο, ο συγγραφέας πλάθει το συναισθηματικό βάσανο και το ερωτικό σμίξιμο των δύο προσώπων.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Γλυφάδας σας προσκαλεί να εξερευνήσετε παρέα το «Παιχνίδι της Μοναξιάς» το Σάββατο 13 & 20 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:00 στο κινηματοθέατρο «Μελίνα Μερκούρη»
(Αν. Ρωμυλίας 123 και Γ. Γεννηματά, Γλυφάδα)
Η παρουσία σας θα μας δώσει μεγάλη χαρά. Είσοδος ελεύθερη.


Η ομάδα των ηθοποιών απαρτίζεται από τους, Πηνελόπη Αναγνωστοπούλου Καλατζή, Ελευθερία Γεωργακοπούλου, Στέφανο Δούκα, Στέλλα Ιωάννου, Μαρία Κορωνέλλου, Μαρίνα Κούση, Ανδρέας Μαντουρίδης, Γιώργο Μούρα, Μαίρη Τριανταφύλλου, Ειρήνη Στασινοπούλου.

Σκηνοθεσία, Επικοινωνία & Οργάνωση Παραγωγής: Δήμητρα Μπαλτούνα

Μουσική: Αντώνης Καρατζίκης

Ενδυματολόγος: Μαίρη Τριανταφύλλου

Χορηγοί: Χρυσοβιτσιώτης design, Crama, The Body Shop, Cinderella

Χορηγός επικοινωνίας: Γλυφάδα metropolitans

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΑΠΠΑ

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό!

ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Χορηγός ανθοστολισμού:

AMARILDO FLOWERS GLYFADA