Δήμος Γλυφάδας: Η μεγάλη γιορτή λήξης των αθλητικών προγραμμάτων [photos]

Με μια μεγάλη γιορτή επιδείξεων έκλεισε χθες η χρονιά για τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Γλυφάδας.

Περισσότερα από 200 παιδιά παρουσίασαν ένα πολύ όμορφο θέαμα στο κοινό που γέμισε το Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας, με επιδείξεις σε μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, ποδόσφαιρο, μίνι τένις, τζούντο και ρυθμική γυμναστική, ενώ απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα στα παιδιά.

Την εκδήλωση άνοιξαν τα τμήματα ενηλίκων με παραδοσιακούς χορούς και στη συνέχεια ακολούθησε η παρέλαση των αθλητών και μοντέρνος χορός και επιδείξεις στίβου από τους αθλητές ΑμεΑ.

Ο Δήμος Γλυφάδας προσέφερε φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, εμπλουτισμένα προγράμματα άθλησης στις αθλητικές του εγκαταστάσεις. Τα προγράμματα αφορούν όλες τις ηλικίες και προσφέρονται έναντι μιας ελάχιστης χρέωσης, ενώ είναι δωρεάν για τα ΑμεΑ. Φέτος συμμετείχαν περίπου 500 παιδιά.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για τα παιδιά, κάτι που δεν υπήρχε στο Δήμο μας και σήμερα βλέπουμε τη μεγάλη ανταπόκριση που είχε αυτή η προσπάθεια, που συνεχίζεται και εμπλουτίζεται από το 2015 μέχρι σήμερα», δήλωσε ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας, Περικλής Δορκοφίκης. «Ο ενθουσιασμός των παιδιών είναι η μεγαλύτερη χαρά για εμάς. Ευχαριστώ όλους τους γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους στα προγράμματα του Δήμου Γλυφάδας».

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή από το να βλέπουμε αυτό το χαμόγελο στα παιδιά, που αθλούνται και διασκεδάζουν με την ψυχή τους στα προγράμματα του Δήμου μας», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για τη συμμετοχή σας, τους γονείς που μας εμπιστεύεστε και φέρνετε τα παιδιά σας εδώ και τα ίδια τα παιδιά που συμμετέχετε στις αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμα πιο πλούσια και ποιοτικά αθλητικά προγράμματα για όλους».

Επισυνάπτονται φωτογραφίες.