Δημοτική Αστυνομικός στην Αργυρούπολη παρασύρθηκε και χτυπήθηκε από Ι.Χ. και χαροπαλεύει

Μάχη για τη ζωή της, δίνει 31χρονη δημοτική αστυνομικός, εργαζόμενη στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, η οποία παρασύρθηκε και τραυματίστηκε σοβαρά από αυτοκίνητο κατά την υπηρεσία της, χτες Τετάρτη 20 Ιουλίου το μεσημέρι.

Η αστυνομικός στεκόταν στο πεζοδρόμιο, στο ύψος του κολυμβητηρίου επί της Κύπρου, όταν ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα με τα δύο αυτοκίνητα που είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Στο σημείο εκείνο λειτουργεί χώρος του δήμου για καλοκαιρινές δραστηριότητες των παιδιών της περιοχής και η αστυνομικός βοηθούσε τα παιδιά πιθανόν στην κυκλοφορία. Το ένα εκ των δύο αυτοκινήτων, έχασε τον έλεγχο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και αφού ξήλωσε τα κολωνάκια, σύμφωνα με μαρτυρίες, παρέσυρε την άτυχη αστυνομικό για αρκετά μέτρα.

Η γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και κατόπιν στον Ευαγγελισμό όπου και χειρουργήθηκε. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να τη σώσουν.  Οι δύο οδηγοί των αυτοκινήτων μεταξύ 20 και 25 ετών, συνελήφθησαν από άντρες της Τροχαίας Ελληνικού και κρατούνται. Κοντά της βρέθηκε και ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης.