Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης:

 

“Δωρεάν καλοκαιρινή απασχόληση για όλα τα παιδιά του Δήμου μας που έχουν γεννηθεί από το 2012 μέχρι και το 2018

Αυτό το καλοκαίρι, τα παιδιά μας, θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ανέμελες και δημιουργικές στιγμές – με πολύ χορό, παιχνίδια, κολύμβηση, δεκάδες αθλήματα και ψυχαγωγικές – πολιτιστικές δραστηριότητες – στο πρόγραμμα «Δημιουργικής Καλοκαιρινής Απασχόλησης» που ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης ετοίμασε με πολύ μεράκι και κυρίως χωρίς να επιβαρύνει τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης στέκεται για ακόμα μια φορά, δίπλα στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και με τη συνεργασία εξειδικευμένων επαγγελματιών θα παρέχει στα παιδιά μας δωρεάν, εξαιρετικής ποιότητας, δημιουργικά προγράμματα.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν τα παιδιά των δημοτών και των κατοίκων που είναι γεννημένα το έτος 2012 μέχρι και το 2018.

 

Η κατάθεση των αιτήσεων ξεκινά από την Τετάρτη 22 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι την Τρίτη 28 Μαΐου (εκτός Σαββατοκύριακου), κατά τις ώρες 09:00 έως 12:00 και 18:00 έως 21:00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργυρούπολης (Τριπόλεως 6 και Λ. Κύπρου).

Στο σχετικό έντυπο δείτε περισσότερες πληροφορίες για την εγγραφή.

«ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης στέκεται δίπλα στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και συνεχίζει την κοινωνική πολιτική παρέχοντας για ακόμη μία χρονιά το καλοκαιρινό “Summer Camp” για τα παιδιά των δημοτών της πόλης, χωρίς χρηματικό αντίτιμο, τη στιγμή που άλλοι δήμοι για παρόμοιες δράσεις ζητούν οικονομικό αντίτιμο, και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα» τονίζει ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος.”