Δωρεάν πελματογράφημα για τους μαθητές των Δημοτικών σχολείων που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Δ/νση Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού, Τμήμα Αθλητισμού, σε συνεργασία με το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, διοργανώνει δωρεάν πελματογράφημα  σε παιδιά Δημοτικού που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό, με σκοπό να ενημερωθούν οι γονείς για  συνηθισμένα προβλήματα, που ενδεχομένως  να αφορούν τα παιδιά τους.

Παθήσεις όπως πλατυποδία, βλαισοποδία, κοιλοποδία, τενοντοπάθειες, μεταταρσαλγία, ανισοσκελία, ισχιαλγία, μπορούν να διαγνωστούν χάρη στο πελματογράφημα και να διορθωθούν μόνιμα ή να βελτιωθούν με την κατασκευή ειδικών ορθοτικών πελμάτων.

Για τα Δημοτικά σχολεία Ελληνικού η εξέταση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 4ου Δημοτικού σχολείου Ελληνικού, Αφροδίτης 47, την Κυριακή  4-12-2016 και ώρες : 9:00 έως 13:00.

Για τα Δημοτικά σχολεία Αργυρούπολης η εξέταση θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης», δίπλα στο Δημαρχείο, Λ. Κύπρου 68, τις Κυριακές:  18-12-2016    &    22-1-2017    και ώρες 9:00 έως 13:00 (κυκλώσετε την Κυριακή που θα συμμετέχετε-σχολεία Αργυρούπολης).

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη  30-11-16 στον Δ/ντή του σχολείου σας.

dimos-ellinikou