Εφαρμογή Ελεγχόμενης Σταθμευσης στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης – Αρχή στο Ελληνικό!

Δημιουργείται μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη που σέβεται τις γειτονιές και τους κατοίκους της!

Η διοίκηση του δήμου, τολμάει με τον πλέον επιστημονικό τρόπο να παρέμβει πλέον σε μία από τις μεγαλύτερες πληγές της καθημερινότητας της πόλης. Τη στάθμευση και ιδιαίτερα στις γειτονιές που έχει επιβαρύνει η λειτουργία του μετρό!

Κωνσταντάτος“Μια ιστορική παρέμβαση που τόσο πολύ την είχε ανάγκη η γειτονία και εμείς την υποσχεθήκαμε προεκλογικά και σήμερα την κάνουμε πράξη!”

Μετά από δύο απίστευτα χρόνια γραφειοκρατικών αγώνων, με την επιμονή μας και την διάθεση μας να παρέμβουμε δυναμικά στο μείζων αυτό κοινωνικό θέμα, φέραμε εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο για επικυροποίηση την Εφαρμογή Ελεγχόμενης Στάθμευσης στο Ελληνικό στος γειτονιές περιξ του Μετρό.

Ξεκινάμε πιλοτικά σε συγκεκριμένες γειτονιές και θα επεκτείνουμε το μέτρο και στις άλλες περιοχές οπως πχ κάτω απο τον ΑΒ Βασιλόπουλος εφόσον δούμε στην πράξη πως θα λειτουργήσει το πολιτικό αυτό σχέδιο για το οποίο ήδη έχουν ενημερωθεί κάτοικοι. Με την ελεγχόμενη στάθμευση κάθε κατοικος θα σταθμεύει δωρεαν στην ζώνη κατοίκων με την σχετική κάρτα στην γειτονιά του ενώ θα δημιουργηθεί και ζώνη επισκεπτών με χρέωση ( μισό ευρώ η ώρα).

Στόχος είναι 300 σπίτια στις γειτονιές της περιοχής που περικλείεται από τους δρόμους της Χαλδειας Καλλιπολεως Αργοναυτων Πόντου και Ροδοπόλεως να σταθμευουνε επιτέλους εκεί κάτι που σήμερα είναι αδύνατον ενώ και η Λ Ιασωνίδου μέχρι την Ριζούντος θα αποκτήσει τετραπλάσιες θέσεις εναλλαγής αφού δεν θα μπορεί να σταθμεύει κάποιος παρά μόνο για λίγη ώρα όση χρειάζεται για τα ψωνια του. Περισσότερες πληροφορίες για την κανονιστική που ψηφίσαμε εχθές υπάρχει στην σελίδα του Δήμου μας.

Να σημειωθεί ότι το τεράστιο αυτό έργο γίνεται πιλοτικά γιατί έχουμε συγκεκριμένες δυνατότητες αστυνομευσης του αφού έχουμε μόλις 4 Δημοτικούς Αστυνομους. Στόχος είναι να το επεκτείνουμε αμέσως μολις αυξηθεί η δύναμη μας σε όλη την πόλη.

Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την καλή συνεργασία όλων. Το φθινώπορο η εφαρμογή του.